2019 Mercedes-Benz Sprinter 6 Şubat’ta çıkıyor

Ototeknikveri     31 Ocak 2018 04:20

Mercedes-Benz Sprinter bir iki ufak güncelleme ile 2006’dan beri fazla değişmeden piyasadaydı. Birkaç gün içinde ise otomobilin yeni nesli karşımıza çıkacak.

2019 Mercedes-Benz Sprinter 6 Şubat’ta çıkıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Sosyal medyada ipucu görselleri yayınlanmaya başlanan hafif ticari araç gelecek Salı günü (6 Şubat) Almanya’nın Duisburg kentinde tanıtılacak. Yeni nesil eskisine kıyasla her yönden gelişmiş ve iyileştirilmiş.

 

Aracın ön kısmında yeni farlar, geniş ön panjur ve bunun ortasında büyük logo dikkat çekiyor. Yolcu minibüsü, kargo minibüsü ve şasi kabinli versiyonlarla sunulacak araç önceki nesle kıyasla daha aerodinamik olacak. Bu casus fotoğraflarda ve önceki ipucu görsellerinde de fark ediliyor.

 

Aracın iç kabini geçen ay ortaya çıkmıştı. Kabinde yeni bir multimedya sistemi, Wi-Fi erişim noktası, Pro Connect Servisleri, USB şarj noktaları, çok sayıda depolama alanı, klima kontrolü, hafıza fonksiyonlu ve elektrikli ayarlanabilir koltuklar, çok fonksiyonlu 3 kollu direksiyon ve analog göstergeler yer alıyor.

 

Motor seçenekleri şimdilik bilinmiyor ancak modelle birlikte elektrikli bir versiyon ve otonom sürüş özellikleri de sunulması bekleniyor.  

Son Güncelleme : 01 Şubat 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo