Yeni 2019 BMW 2 Serisi Gran Coupe görüntülendi

Ototeknikveri     01 Şubat 2018 03:20

Dört kapılı 2 Serisi Gran Coupe gelecek yıl tanıtılacak ve yeni Mercedes CLA ile rekabet edecek.

Yeni 2019 BMW 2 Serisi Gran Coupe görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni 2 Serisi Gran Coupe kar altında soğuk hava testlerinden geçirilirken görüntülendi. Kısa süre önce rakip Mercedes CLA modeli de görüntülenmişti. Bu hafta tanıtılacak yeni A-Serisi ile birlikte gelecek geleneksel sedan ile, Mercedes kompakt sedan piyasasında iki cephede birden savaşıyor.

 

Yeni gelen fotoğraflarda kamuflaja rağmen mevcut 1 ve 2 Serisi modelleri ile yeni model arasındaki farklılıklar anlaşılabiliyor. En belirgin farklılık iki kapının eklenerek otomobilin dört kapılı bir coupe haline getirilmesi.

 

Gran Coupe yeni nesil 2 Serisi ile birlikte çıkacak ve yeni bir dış cephe tasarımına sahip olacak. Yeni çıkacak coupe ve Gran Coupe aynı zamanda X1 SUV ile paylaştıkları yeni önden çekişli platforma geçecek.

 

Gran Coupe ismi BMW 4 Serisi’nde zaten mevcut. 2019’da 8 Serisi Coupe’ye daha geniş ve lüks bir alternatif olarak 8 Serisi Gran Coupe’yi de görebiliriz. Gran Coupe modelleri temel aldıkları iki kapılı modellerden biraz daha yüksek fiyatlara sahip oluyor.

 

Mayıs 2017’de BMW sadece 750 adet ürettiği sınırlı versiyon M240i modelini piyasaya sürdü. Bu model mevcut 2 Serisi’nin ömrünü tamamladığının bir işaretiydi.

Son Güncelleme : 01 Şubat 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo