Yeni Kia Cee’d Cenevre’ye hazır görünüyor

Ototeknikveri     01 Şubat 2018 11:30

Kia yeni Cee’d modeline son dokunuşlarını yaparken casus fotoğrafçılar Cenevre Motor Show’daki tanıtım öncesinde kamuflajlı bir prototipi görüntülediler.

Yeni Kia Cee’d Cenevre’ye hazır görünüyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Proceed konseptiyle önizlenen üretim modeli dik bir ön panjur ve LED farlarla daha sportif bir ön fasyaya sahip. Tasarımcılar ayrıca sportif hava girişleri ve köşeli sis lambalarına yer vermiş.

 

Arkaya doğru bakıldığında, eğimli bir ön cam ve dik bir kemer çizgisi görüyoruz. Diğer dikkat çeken stil özellikleri arasında hafifçe eğimli tavan, çekici alaşım jantlar ve şık LED arka lambalar var.

 

Kia Cee’d hakkında henüz fazla bilgi vermedi ancak firmanın Ar-Ge yöneticisi Dr. Woong-Chul Yang modelin 48 volt yarı hibrit sisteme sahip olacağını doğruladı. Sistemle ilgili şu an çok az şey biliniyor. Yang yarı hibrit sistemin otomobilin giderek katılaşan emsyon standartlarına uyumlu olmasını sağlayacağını belirtti.

 

Motor seçeneklerinin Hyundai i30’dan alınması bekleniyor, dolayısıyla bunlar arasında turboşarjlı 1.0 litre üç silindirli (120 PS/88 kW ve 171 Nm) ve 1.4 litre dört silindirli (140 PS/103 kW ve 242 Nm) motorlar da bulunabilir. Dizel seçeneklerde ise 110 PS (80 kW) ve 136 PS (110 kW) güç çıkışları ile 1.6 litre motor bulunacak.

 

Cee’d modelinin bir Sportswagon versiyonu da olacağı bilinirken, station versiyonu ile ilgili söylentiler de var.  

Son Güncelleme : 01 Şubat 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo