Skoda Vision X konsepti Cenevre’ye geliyor

Ototeknikveri     01 Şubat 2018 11:01

Skoda Vision X crossover şehir otomobili konsepti ile başarılı SUV modellerinin karakteristik özelliklerini başka bir araç segmentine aktarıyor. Skoda Vision X’in dünya prömiyeri Cenevre Motor Show’da yapılacak.

Skoda Vision X konsepti Cenevre’ye geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Kompakt boyutları ile Skoda Vision X aktif bir şehir hayatı için mükemmel bir eşlikçi olarak tanımlanıyor. Düzgün çizgiler ve net yüzey konturları dış cepheyi karakterize ederken, özel FlexGreen rengindeki hibrit konseptin dinamik karakterini de yansıtıyor. Tavanın kontrast Antrasit rengi otomobilin sportif havasını destekliyor. Özgün tamponlar, belirgin yan etekler, büyük panoramik cam tavan ve 20 inç alaşım jantlar da görsel olarak güçlü bir etki bırakıyor. Şık tasarım geleneksel Çek kristallerinden esinlenmiş.

Skoda Vision X modelinin iç kabini yeni bir tasarım dilini yansıtıyor. Geniş, ergonomik konturlu konsol ve bağımsız tablet tipi ekran iç kabine hakim. Multimedya ve bağlantı servislerine ekran aracılığı ile hızlı ve kolay şekilde ulaşılabiliyor. Kesme camdan yapılmış aydınlatmalı bileşenler renkli ekranla etkileşime girerek atmosferik ışık efektleri yaratıyor.

Skoda Vision X, Çek otomobil üreticisinin modern crossover vizyonunu yansıtıyor. Başarılı SUV ailesine üçüncü modeli ekleyerek Skoda yeni hedef kitlelere ulaşmak istiyor. SUV segmentine odaklanarak model portföyünü büyütmek Skoda’nın 2025 stratejisinin önemli bir parçası. 2025 yılı itibariyle Skoda’nın sattığı her dört otomobilden birisi plug-in ya da elektrikli olacak.

Son Güncelleme : 02 Şubat 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user
  • User

    Misafir2290 Konsept çizim gerçekten çok şık. Sadık kalınırsa başarılı bir model ortaya çıkar.

    06 02 2018 07:31 Yanıtla Beğen (1) Şikayet Et

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo