Yeni Hyundai Santa Fe’nin iç kabini ilk kez görüntülendi

Ototeknikveri     02 Şubat 2018 12:55

Hyundai’nin yedi koltuklu Santa Fe SUV modeli geçtiğimiz günlerde yayınlanan çizimlerin ardından bu kez canlı olarak görüntülendi. Yeni model Mart ayında Cenevre’de tanıtılacak.

Yeni Hyundai Santa Fe’nin iç kabini ilk kez görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

7 koltuklu Santa Fe, Hyundai’nin en önemli modellerinden birisi. Markanın daha lüks piyasaya girme hedefi Santa Fe’nin iç kabininde de görülebiliyor. Fotoğraflarda fasyanın üzerinde çift dikişli bir materyal ve konsola daha sofistike bir görünüm veren ince elmas şekilli hava girişleri dikkat çekiyor.

 

Santa Fe, i30 gibi diğer yeni Hyundai modellerinde de gördüğümüz bağımsız dokunmatik ekran ile geliyor. Multimedya sistemi akıllı telefon entegrasyonunda en yeni gelişmeler ile Android Auto ve Apple CarPlay desteğine sahip.

 

Resmi çizimlerde yeni Santa Fe’nin Kona crossover modelinden esinlenilen daha köşeli bir kaportaya sahip olduğu görülüyor. Farlar daha ince ve ön panjur ile entegre, ayrıca şişkin ön tampon ve LED sis lambaları ön kısma daha çarpıcı bir görünüm kazandırıyor. Büyük alaşım jantlar otomobilin üretimden çıkan son halinde bulunmayabilir ancak krom plaka ve eşiklerdeki detaylar otomobile sportif bir hava katıyor.

 

Casus fotoğraflar resmi çizimlerdeki özelliklerin gerçeğe nasıl uyarlandığını yansıtıyor. Görüntülenen prototipte kamuflaj bulunuyor ancak otomobilin genel şekli anlaşılabiliyor. Ön kısımda ince LED farlar seçilebiliyor, geniş ön panjur ve ön tampon tasarımı ise Kona’yı andırıyor.

 

Yeni Santa Fe’nin daha yeni, daha temiz ve daha verimli bir motor ya da motorlarla sunulması bekleniyor. Seride bir hibrit versiyonun da yer alması muhtemel. Hyundai 2020 yılı itibariyle Hyundai ve Kia model portföylerinde 31 yeni düşük emisyonlu model sunmayı hedefliyor. Büyük araçlar ve SUV’ler için de daha fazla hibrit seçenek sunulması planlanıyor.

 

İç kabin genişliğinin ve kalitesinin önemli ölçüde artması bekleniyor. Bunun yanısıra teknolojide de gelişmeler olacak. Hyundai sürüş yardım sistemleriyle güvenliği geliştirmeye devam edecek. Cenevre’deki tanıtım öncesinde yeni fotoğraflar ve detaylar gelmesi bekleniyor.

Son Güncelleme : 02 Şubat 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo