Güncellenen 2018 Hyundai Sonata Hibrit sahneye çıkıyor

Ototeknikveri     06 Şubat 2018 01:49

Hyundai makyajlı 2018 Hyundai Sonata hibrit modelini bu hafta başlayacak Chicago Auto Show’da tanıtacak.

Güncellenen 2018 Hyundai Sonata Hibrit sahneye çıkıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

8 Kasım’dan itibaren piyasada olacak güncellenen model geçen yıl New York Auto Show’da lansmanı yapılan ana akım sedan Sonata’nın izinden gidiyor. Hyundai şimdilik detayları gizliyor ancak standart Sonata sprotif bir ön fasya ve büyük bir ön panjur ile gelmişti, dolayısı ile hibrit modelde de aynı şeyleri bekleyebiliriz. Otomobil aynı zamanda yeni arka lambalar, güncellenmiş tekerlekler ve arkada bagaj kapağı açma düğmesi olarak da işlev gören Hyundai logosu ile geliyor.

 

İç kabinde yeni bir üç kollu direksiyon ve revize edilmiş kontrol paneli bekleniyor. Ayrıca güncellenmiş bir multimedya sistemi ve gelişmiş navigasyon fonksiyonu da bekleyebiliriz.

 

Sonata hibrit standart olarak Kör Nokta Tespit sistemi ve Arka Çapraz Trafik Uyarısı ile birlikte gelecek. Otomobilde yeni Şeritten Çıkma Uyarısı ve geliştirilmiş Şerit Koruma Asistanı fonksiyonlarının da yer alması bekleniyor.

 

Sürücüler güncel modelde yeni burçlar, daha kalın arka aks taşıyıcılar ve daha sağlam bir burulma çubuğu ile yenilenmiş bir süspansiyon bulacaklar.

 

Motorlardaki güncellemeler ile ilgili henüz bilgi yok ancak mevcut model 2.0 litre dört silindirli motor, elektrikli motor ve 270 volt lityum-iyon pil kullanıyor. Bu sistemle sedan toplam 193 hp (143 kW) güç çıkışı sağlıyor. Otomobilin yakıt tüketimi şehir içinde 7.2 litre/100 km, otobanda 6.3 litre/100 km, ortalama 6.7 litre/100 km.

 

Sonata Hybrid modelinin tanıtımının yanı sıra Hyundai Chicago’da yeni motor sporları programını ve geçen yıl başlattığı tüketici güveni programının güncellemesini de duyuracak.

Son Güncelleme : 06 Şubat 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo