Fiat yeni Tipo S-Design modelini siparişe açtı

Ototeknikveri     07 Şubat 2018 05:45

Fiat Tipo’nun yeni S-Design versiyonu hatchback ve station wagon kaporta tipleri ile sportif stil ve oldukça zengin bir standart özellikler listesi sunuyor.

Fiat yeni Tipo S-Design modelini siparişe açtı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Ön panjur parlak siyah çerçeve ve buna uyumlu sis lambası çevreleri ve ayna yuvaları ile geliyor. Bi-xenon farlar da yine siyah çerçeveler ile gelirken 18 inç elmas kesim alaşım jantlar ve karartılmış arka pencereler dış cephedeki revizyonları tamamlıyor. Kabin yeni Techno deri ve çift dikişli kumaş koltuklar ile geliyor. Konsol parlak siyah aksanlar ile geliyor. Direksiyon ve vites kolu koltuklarla aynı çift dikiş ile sunuluyor.

 

Otomobil gücünü Fiat’ın turboşarjlı 120 hp 1.4 litre T-Jet benzinli motorundan alıyor. Manuel şanzımanla birlikte bu motor yeni Fiat Tipo S-Design otomobilin 9.6 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza çıkmasını sağlıyor. Yakıt tüketimi ise 6 litre/100 km.

 

Yeni Fiat Tipo S-Design ayrıca yeni nesil U-Connect multimedya sistemi ve 7 inç yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekranla geliyor. Sistem Android Auto ve Apple CarPlay’i destekliyor.

 

Yeni Fiat Tipo S-Design fiyatları hatchback için 20.452 euro’dan, station wagon için 21.580 euro’dan başlıyor.

Son Güncelleme : 08 Şubat 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo