Ford Edge Titanium Elite tanıtıldı

Ototeknikveri     07 Şubat 2018 07:32

Ford kısa süre önce Kuzey Amerika Uluslararası Otomobil Fuarı’nda 2019 Edge modelini tanıtmıştı. Şimdi de Elite paketi ile Edge Titanium ortaya çıktı.

Ford Edge Titanium Elite tanıtıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Üst gelir grubundan tüketicileri hedefleyen Elite paketi zaten iyi donanımlı Edge Titanium modelini temel alıyor ve bunun üzerine farklı dış cephe renkleri ve özel 20 inç alaşım jantlar ekliyor. Crossover aynı zamanda modifiye dilmiş ön tampon ve ilave metalik aksanlar ile geliyor.

 

Stil değişiklikleri küçük çaplı yapılmış. Makyajlı Edge yeni bir ön fasya, revize edilmiş ön panjur ve standart LED farlar ile geliyor. Tasarımcılar ayrıca yeni bir kaput ve revize edilmiş bagaj kapağı eklemişler.

 

İç kabinde çok radikal olmayan bazı değişiklikler var, bunlar arasında yeniden tasarlanan orta konsol ve yeni döner düğmeli vites kolu dikkat çekiyor. Edge aynı zamanda kaçınma sürüşü asistanı (Evasive Steering Assist), zincirleme kaza önleyici fren (Post-Collision Braking), uyumlanabilir hız kontrolü, dur – kalk (Stop-and-Go) ve şerit ortalama fonksiyonu gibi sürüş yardım sistemleri ile geliyor.

 

Otomobil gücünü 2.0 litre EcoBoost motordan alıyor. Motorun güç çıkışı 250 hp (186 kW), tork değeri ise 372 Nm ve yakıt tasarruflu sekiz vitesli otomatik şanzımanla birlikte çalışıyor.

 

Daha sportif bir seçenek isteyen alıcılar Edge ST versiyonunu tercih edebiliyorlar. Bu versiyonda 2.7 ltire V6 motor 335 hp güç çıkışı ve 514 Nm tork ile geliyor. Model, spor süspansiyon, özel koltuklar ve özgün dış cephe stili ile sunuluyor.

 

Edge Titanium Elite bu hafta Chicago Auto Show’da tanıtılacak ve yaz aylarında satışa çıkacak.

Son Güncelleme : 08 Şubat 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo