Makyajlı Kia Sportage 48V yarı hibrit sistemle gelecek

Ototeknikveri     08 Şubat 2018 12:44

Kia Sportage modelini Avrupa’da güncellemeye hazırlanıyor. Güncelleme bir kaç görsel rötüşun ötesine geçecek gibi görünüyor.

Makyajlı Kia Sportage 48V yarı hibrit sistemle gelecek
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Kia yeni 48V yarı hibrit teknolojisini güncellenen Sportage modeli ve Cenevre’de tanıtılacak yeni Ceed’de kullanmayı planlıyor. Yarı hibrit sistem kullanılmasında en önemli amaç yeni emisyon standartlarına uyum sağlayabilmek. Kia bu tip sistemlere olan talebin Avrupa’da artmaya devam edeceğini belirtiyor.

 

Görsel bakımdan, makyajlı Kia Sportage firmanın en yeni tasarım dilini yansıtacak. Gündüz sürüş ışıkları farların içine taşınacak, ayrıca ön tampon daha şık bir görünüm kazanacak.

 

Arka kısımdaki değişikliklerin daha küçük olması bekleniyor. Bir çift yeniden tasarlanmış LED arka lamba ve yeni tampon Sportage’ye daha modern bir görünüm kazandıracak.

 

Motor serisinin geri kalanı ile ilgili henüz bilgi yok ve bu alanda nelerin değişeceğini bilmiyoruz. Mevcut Avrupa versiyonu Sportage iki benzinli ve üç dizel seçenekle sunuluyor.

 

İç kabinde daha iyi bir multimedya sistemi, daha büyük bir ekran ve yeni aktif güvenlik sistemleri bekleniyor. 48V elektrikli sistem kullanılması, yarı otonom fonksiyonlara yer verilmesine de imkan tanıyor.  

Son Güncelleme : 08 Şubat 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo