Mercedes'in Kompakt Ailesi En Az Yedi Model Daha Kazanacak

Ototeknikveri     09 Şubat 2018 08:15

Geçen hafta tanıtılan yeni A-Serisi sadece başlangı. Seride en az yedi model daha bulunacak.

Mercedes'in Kompakt Ailesi En Az Yedi Model Daha Kazanacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Markanın baş tasarımcısı Gorden Wagener, Hollanda'da premium hatchback otomobilin lansmanında Avustralyalı gazetecilere konuşurken seriye yeni modeller ekleneceğini açıkladı.

 

Wagener, "Bu platformda en az sekiz versiyon olacağından emin olabilirsiniz" diyerek hepsinin "çarpıcı otomobiller olacağını" ekledi.

 

Öyleyse bu açıklama ışığında ne beklemeliyiz? A-Serisi hatchback'in yanısıra aynı ön tekerlekten çekişli platform tarafından desteklenen sedan da geliyor.

 

GLA crossover modelin yeni nesilleri, CLA dört kapılı coupe ve B Serisi MPV de geliştirme aşamasında. Ayrıca GLA'dan daha pratik olması beklenen kutu görünümlü GLB de sırada.

 

Yedinci model ise yeni CLA'nın station versiyonu olabilir. Öte yandan, daha büyük kardeşi olan CLS modelinin şık görünümlü station versiyonu durduruldu. CLA station da benzer bir kaderi yaşayabilir.

 

Bir başka olasılık A-Serisi Coupe diyebiliriz. Bu konuda soru sorulduğunda Wagener gülerek gazetecilere "tahmin yürütmeye devam edin" diye yanıt verdi.

 

A-Serisi hatchback'in bir station versiyonu, ayrıca sadece Çin pazarına yönelik A Serisi Sedan'ın uzun aks mesafeli bir versiyonu da diğer olasılıklar arasında.

 

Her senaryo şu an için makul görünse de, üretim için onay alma şansı olmayan bazı versiyonlar da var. Bunlar arasında CLA'nın Coupe ve Cabrio versiyonları ve üzeri açık A Serisi sayılabilir.

Son Güncelleme : 10 Şubat 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo