Yeni Volkswagen Touareg 23 Mart’ta paketinden çıkıyor

Ototeknikveri     11 Şubat 2018 04:52

Volkswagen yıla yeni Touareg modelinin dünya prömiyeri ile başlıyor. Markanın amiral gemisi, bugüne kadarki en büyük model kampanyasının önemli bir kilometre taşını oluşturuyor.

Yeni Volkswagen Touareg 23 Mart’ta paketinden çıkıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Model serisinin en üzerinde yer alan Touareg iddialı tasarımı, inovatif teknolojileri ve dinamik yol tutuş özellikleri ile Volkswagen’in tüm gücünü gözler önüne seriyor. Yeni modelin dünya prömiyeri firmanın en büyük piyasası ve dünyanın en hızlı büyüyen SUV piyasası olan Çin’de yapılacak.

 

Volkswagen portföyünün en üzerinde konumlanan Touareg markanın standartlarını netleştiriyor. Volkswagen tasarım yöneticisi Klaus Bischoff’un ve ekibinin ellerinden çıkan iddialı tasarım otomobile güçlü bir karakter kazandırıyor. İnovatif sürüş sistemleri güvenlik ve konforu en üst düzeye çıkartıyor. Sınıfının en büyük dijital kokpitlerinden birisine sahip otomobilde Innovision Cockpit konsepti aynı zamanda yeni tip bir multimedya deneyimi sunuyor. Otomobilin bağlanabilirlik özellikleri konforlu ve daima internete bağlı bir yolculuk yaşatırken, güç aktarım mekanizmaları, havalı süspansiyon, arkadan çekişli sürüş sistemi ve denge sistem güvenli ve dinamik bir sürüş sağlıyor.

 

Yeni Touareg ile Volkswagen model serisinin başarısını üçüncü nesilde de devam ettiriyor. Selefleri gibi, yeni model de lüks otomobil sınıfının ve müşterilerinin titiz beklentilerini karşılayacak. Özel SUV C segmenti şu an dünyada en hızlı büyüyen segmentlerden birisi ve Çin’de 2023 yılına kadar iki kat büyümesi bekleniyor.

 

Touareg performans gücünü ve sürüş yeteneklerini etkileyici şekilde piyasaya çıktığı 2002 yılından beri hem yollarda hem de off-road sürüşlerde sergiledi. Model, 2009 – 2011 Dakar Rallisi’nde de başarılı oldu.

 

Volkswagen yeni Touareg serisini 23 Mart 2018’de Pekin’de tanıtacak.

Son Güncelleme : 12 Şubat 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo