Jeep’ten Şubat Kampanyası

Ototeknikveri     14 Şubat 2018 09:20

Renegade'in Yarısını Şimdi, Yarısını Seneye Öde!

Jeep’ten Şubat Kampanyası
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Jeep, Şubat ayında devreye aldığı “yarısı şimdi, yarısı seneye” kampanyasıyla dikkat çekiyor. Jeep Renegade’in Limited ve Longitude versiyonlarında geçerli olan kampanyada, iki eşit taksitli kredi imkânı sunuluyor.  Ödemenin yarısı Şubat 2018’de yapılırken diğer yarısı bir yıl sonra, Şubat 2019’da gerçekleşiyor.

 

SUV dünyasının efsanevi markası Jeep, şubat ayında sunduğu özel fırsatla maceraperestlere sesleniyor. 120 HP gücündeki 1.6 litrelik dizel motoru ve otomatik şanzıman kombinasyonuyla dikkat çeken Jeep Renegade’in, Limited ve Longitude versiyonlarında, ‘yarısı şimdi, yarısı seneye’ ödeme sistemi devreye alınıyor. 

 

Öte yandan, Blackline Paket opsiyonuna sahip Renegade modellerinde ise 18 inç boyutunda siyah alüminyum alaşımlı jantların yanı sıra, tavan rayları, radyatör ızgarası, Jeep logoları, sis farı çerçeveleri, tampon detayları sunuyor ve stop grubu yuvalarında siyah renge yer veriyor. İç mekânda da tüm dikişlerin yanı sıra kapı içi panelleri ve kol dayamada siyah tonların kullanılması dikkat çekiyor.  Bu pakete sahip Renegade modellerinde, 40 bin TL'ye kadar 20 aya varan vadeyle yüzde 1,29 faizli kredi imkânı da sunuluyor. 

 

Son Güncelleme : 15 Şubat 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER KAMPANYA HABERLERİ

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo