Makyajlı 2019 Mercedes-Benz C-Serisi yeni teknolojilerle geliyor

Ototeknikveri     14 Şubat 2018 10:55

Mercedes güncellenen C-Serisi sedan ve station modellerini paketinden çıkarttı.

Makyajlı 2019 Mercedes-Benz C-Serisi yeni teknolojilerle geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Cenevre Motor Show’da tanıtılacak güncellenen modeller yeni tamponlar, aydınlatmalar ve net çizgili konturlar ile geliyor. Stil değişiklikleri sınırlı kalırken, 2019 C-Serisi şimdi ultra uzun mesafeli Multibeam LED farlarla donatılabiliyor. Mercedes her bir farın 84 bağımsız kontrol edilebilir LED sayesinde ışığı mevcut trafik durumuna uyarlayabildiğini belirtiyor.

 

İç kabin büyük oranda eski model ile aynı ancak S-Serisi’nden alınmış bazı yeni özellikler de var. Bu özellikler arasında 1920 x 720 piksel çözünürlüğe sahip opsiyonel 12.3 inç dijital kontrol paneli de bulunuyor.

 

Sürücüler ayrıca dokunmaya duyarlı yeni bir direksiyon ve güncellenen dokunmatik ped ile karşılaşacak. Diğer dikkat çeken özellikler arasında “türbin görünümlü” durdur/başlat butonu, güncellenen head-up display ve yeni opsiyonel 10.25 inç multimedya sistemi bulunuyor. Ayrıca yeni kaplama ve döşeme seçeneklerinin yanı sıra komutları tanıyan (“klimayı aç” gibi) gelişmiş sesli kontrol sistemi sunuluyor.

 

Teknoloji cephesinde ise yeni model en yeni sürüş yardım sistemleri ve yarı otonom sürüş özellikleri ile geliyor. Otomobil bu otonom sürüş özellikleri için gelişmiş kamera ve radar sistemleri ile donatılmış. Bu sayede otomobil 500 metre ilerisini görebiliyor. Diğer özellikler arasında Aktif Direksiyon Asistanı, Aktif Şerit Değiştirme Asistanı ve Aktif Acil Durdurma Asistanı bulunuyor.

 

Mercedes teknik detayları henüz açıklamasa da Avrupa’da yeni benzinli, dizel ve plug-in hibrit versiyonlar sunulacağı belirtildi.

 

ABD’de C-Serisi yeni turboşarjlı 2.0 litre dört silindirli 255 hp (190 kW) motorla gelecek. Motor, dokuz vitesli otomatik şanzımanla birlikte çalışıyor.

 

ABD versiyonu bu yılın sonuna doğru piyasaya çıkacak, standart LED aydınlatmalar ve yeni 17 inç alaşım jantlar ile gelecek. Müşteriler ayrıca Mojave Silver Metallic ve Emerald Green Metallic renk seçenekleri arasından tercih yapabilecek.

Son Güncelleme : 15 Şubat 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo