Yeni Citroën Berlingo Multispace tanıtıldı

Ototeknikveri     16 Şubat 2018 02:22

Citroen Berlingo Multipace üçüncü nesli ile yollara çıkmaya hazırlanıyor.

Yeni Citroën Berlingo Multispace tanıtıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Gelecek ay Cenevre Motor Show’da tanıtılacak yeni Multispace, PSA Grubu’nun çıkartacağı küçük minibüs serisinin ilk üyesi. Yeni modeller Citroen Berlingo, Peugeot Partner ve Opel Combo yakın zamanda bayilerde yerlerini alacak.

 

Yeni Berlingo Multispace çok fonksiyonlu Modutop tavan ve konsolda hava yastığı daha yukarıda konumlanarak yer açılmış Top Box dahil olmak üzere 28 farklı depolama kompartmanı ile dikkat çekiyor. Farklı oturma kombinasyonları iç kabini optimize ediyor ve kullanıcılara farklı seçeneklerle kişiselleştirme imkanları sunuluyor.

 

Citroen Berlingo Multispace modelini standart ve uzun aks mesafeli iki versiyonla sunacak. Standart versiyon beş yolcu kapasiteliyken, uzun versiyonda kapasite yedi kişiye çıkıyor. Multispace, güç çıkışları 75 PS – 130 PS arasında değişen bir dizi benzinli ve dizel motor seçeneğiyle geliyor. Motorlarla birlikte yeni sekiz vitesli otomatik şanzıman ve 19 farklı sürüş yardım sistemi sunuluyor.

 

Yeni Berlingo ve kardeş modelleri, Ford Transit Connect, Chevy City Express, Ram ProMaster City/Fiat Doblo, Renault Kangoo, Volkswagen Caddy ve Nissan NV200 gibi modellerle rekabet edecek. Segmentte yoğun bir rekabet var ve PSA pastadan büyük bir pay kapmakta kararlı.

 

Citroen markası son 20 yılda 3.3 milyon adetin üzerinde Berlingo sattı, bunların 1.7 milyon kadarı ise yolcu taşıma amaçlı Multispace versiyonuydu. Sadece geçen yıl 165.000 adet Berlingo satıldı, böylece araç 17 ülkede Citroen’in en çok satan modeli oldu. Dünya genelinde ise C3’ten sonra Berlingo en çok satılan ikinci Citroen modeli.  

Son Güncelleme : 16 Şubat 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo