Skoda Kodiaq L&K Cenevre’de tanıtılacak

Ototeknikveri     17 Şubat 2018 12:08

Skoda Auto önümüzdeki ay Cenevre Motor Show’da Skoda Kodiaq’ın yeni versiyonunu tanıtacak. L&K adını firmanın kurucuları Laurin ve Klement’ten alıyor.

Skoda Kodiaq L&K Cenevre’de tanıtılacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni versiyonun önemli özellikleri arasında krom ön panjur, 19 inç alaşım jantlar ve modifiye edilmiş arka tampon sayılabilir. Bunun yanı sıra iç kabinde deri döşemeler ve piyano siyahı dekoratif yüzeyler bulunuyor. Dinamik benzinli ve dizel motorlar ve 4x4 sürüş sistemi üstün bir performans vadediyor.

Skoda Kodiaq L&K 110 kW (150 hp) 1.5 litre TSI motor ve 140 kW (190 hp) 2.0 TSI motor ile sunuluyor. Yeni benzinli motorlar partikül emisyonlarını azaltmak için partikül filtreleri ile geliyor. Bu filtreler gelecekte Skoda Kodiaq’ın tüm donanım seviyelerinde ve versiyonlarında sunulacak. Yeni nesil 7 vitesli DSG şanzıman ve 110 kW (150 hp) 2.0 TDI motor da modeldeki yenilikler arasında. 140 kW (190 hp) gücündeki bir başka 2.0 TDI motor seriyi tamamlıyor. En güçlü iki motor standart olarak 4x4 sürüş sistemiyle geliyor. Diğer motorlar için de opsiyonel olarak 4x4 sistem alınabiliyor. Dört çekişli versiyonlarda Adaptif Şasi Kontrolü DCC de opsiyonel olarak geliyor.

Skoda Kodiaq L&K versiyonunun şıklığı 19 inç “Sirius” alaşım jantlar, full LED farlar, dikey çıtalı ön panjur ve krom trim ile tamamlanıyor. Ön tekerlek kemerlerinde “Laurin & Klement” logoları bulunuyor. İç kabinin görünümü üç kollu çok fonksiyonlu deri (isteğe göre siyah ya da bej) direksiyon ile daha da şık hale gelmiş. Piyano siyahı gösterge paneli ve koltuklarda da “Laurin & Klement” logoları görülüyor. Logo multimedya sisteminin ana ekranında da karşımıza çıkıyor. Standart donanımda aynı zamanda elektrikli ayarlanabilir hafızalı sürücü koltuğu, Kodiaq logolu kapı eşikleri, alüminyum pedallar, tekstil yer paspasları, yağmur sensörü, otomatik karartılabilen arka aynası, ambiyans aydınlatması ve CANTON ses sistemi de bulunuyor.

Son Güncelleme : 19 Şubat 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo