Güncellenen 2019 Mercedes-AMG C43 kamuflajsız görüntülendi

Ototeknikveri     19 Şubat 2018 11:36

Güncellenen Mercedes-Benz C-Serisi oldukça yumuşak değişiklikler ile geliyor. C43 versiyonunda ise çok daha agresif bir tasarımla karşılaşıyoruz.

Güncellenen 2019 Mercedes-AMG C43 kamuflajsız görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Güney Afrika’da Greenfields Mercedes-Benz fabrikasında çekilen görüntülerde birden fazla C-Serisi sedan karşımıza çıkıyor, bunlar arasında iki güncellenmiş versiyon C43 ve dışarıda görüntülenen beyaz C180 de bulunuyor. Arka lambalardan beyaz C63 S sedanın yeni model olmadığını anlıyoruz.

 

C43 AMG ise agresif arka kısım stili ile dikkat çekiyor. Güncelleme öncesinde bu versiyon daha küçük bir difüzör ve dörtlü egzoz çıkışlarına sahipti. Yeni otomobilde daha sportif görünümlü yuvarlak egzozlar ve üç yerine dört aero fin bulunuyor.

 

Mercedes yenilenen C-Serisi’ni 2018 Cenevre Motor Show’da sergileyecek. C43 versiyonunun da fuarda olup olmayacağı ise bilinmiyor.

 

Serinin geri kalanı (sedan ve station modeller) yeni tamponlar, revize edilmiş aydınlatma üniteleri ve güncellenen iç kabinle gelecek. İç kabinde opsiyonel 1920x720 piksel çözünürlüklü 12.3 inç diital kontrol paneli sunuluyor. Dokunmatik kontrollü yeni direksiyon, güncellenmiş dokunmatik ped, türbin görünümlü durdur/başlat butonu, head-up display ve ses kontrol sistemi de otomobilin dikkat çeken özellikleri arasında.

 

Beklendiği gibi, Mercedes 2019 C-Serisi’ne yeni sürüş yardım teknolojileri de ekledi.

 

 

Son Güncelleme : 20 Şubat 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo