Yeni 2018 Opel Combo Life MPV ortaya çıktı

Ototeknikveri     20 Şubat 2018 01:26

Opel Combo Life MPV yıl sonuna doğru beş ve yedi koltuklu versiyonlarla çıkacak.

Yeni 2018 Opel Combo Life MPV ortaya çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Opel yeni Combo Life modelini tanıttı. Marka bu model ile “boş zaman aktivite taşıtı” (leisure activity vehicle) segmentine giriyor.

 

PSA grubundan yeni Citroen Berlingo Multispace ve Peugeot Partner Tepee’nin yanında yer alacak Combo Life, 2018’in sonlarına doğru çıkacak. Yeni Berlingo’dan tasarım bakımından büyük oranda esinlenen Combo Life buna rağmen Airbump panellerin yerine daha düz bir görünüme sahip ve Opel’in en yeni aile yüzünü paylaşıyor.

 

Yeni Combo Life iki farklı boyutta sunulacak. Standart model 4.4 metre uzunluğunda, uzun aks mesafeli versiyon ise 4.75 metre ve bu sayede 1050 litre bagaj kapasitesine sahip. Standart modelin bagaj kapasitesi Berlingo ile aynı; 750 litre. Her iki Combo Life modeli de beş ya da yedi koltuklu olarak tercih edilebiliyor.

 

İç kabinde yatay konsol Berlingo’dan alınmış ve 8 inç dokunmatik ekranlı navigasyon ve multimedya sistemi ile birlikte geliyor. Berlingo iç kabininden tek fark direksiyondaki Opel logosu, kabin genişliği ise aynı.

 

Combo Life modelinin dikkat çeken teknolojik özellikleri arasında head-up display, uyumlanabilir seyir kontrolü, şerit koruma asistanı, trafik işaretleri tanıma sistemi, yaya tespit fonksiyonu, otomatik fren ve ön çarpma uyarısı bulunuyor. Panoramik arka kamera ve park asistanı da bunlarla birlikte sunuluyor. Isıtmalı ön koltuklar ve ısıtmalı direksiyon simidi, Apple CarPlay ve Android Auto desteği kabindeki diğer özellikler arasında.

 

Opel henüz Combo Life ile birlikte gelecek motorların detaylarını açıklamadı ancak Berlingo ile aynı 1.2 litre PureTech benzinli ve 1.5 litre BlueHDI dizel motorlar bekleniyor. Yeni model ile ilk kez gelecek ay Cenevre Motor Show’da karşılaşacağız.

Son Güncelleme : 20 Şubat 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo