2019 BMW 1-Serisi Yeni A-Serisi ile savaşa hazırlanıyor

Ototeknikveri     21 Şubat 2018 12:17

BMW 1-Serisi uzun zamandır firmanın kompakt serisinin çirkin ördek yavrusuydu. Şimdi ise göze çok daha hoş görünecek bir yeni nesil model hazırlanıyor.

2019 BMW 1-Serisi Yeni A-Serisi ile savaşa hazırlanıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Doğrudan Audi A3 ve yeni nesil Mercedes-Benz A-Serisi’ni hedef alan 2019 BMW 1-Serisi giderek kalabalıklaşan bir segmentte yer alacak.

 

Hatchback otomobil BMW’nin UKL platformunu kullanacak. Bu da tıpkı A-Serisi gibi arkadan çekişli sürüş sisteminden önden çekişli sürüş sistemine geçeceği anlamına geliyor. Ek olarak, 5 kapılı kaporta stili otomobili bir önceki nesilden ayıracak.

 

Yeni kaporta stilinin yanı sıra, resimlerden de anlaşılacağı üzere 1-Serisi’nin ön ve arka fasyaları da yenileniyor. Otomobil daha keskin kenarlı arka lambalar ve farlara sahip olacak, bu sayede sportif bir görünüme kavuşacak.

 

Bir dizi geniş kapsamlı modifikasyon da planlar arasında. Örneğin, altı silindirli motorlar 1-Serisi ailesinden kaldırılarak yerlerine dört silindirli motorlar gelecek. En üst donanım seviyesi M140i modeli turboşarjlı dört silindirli motor ve BMW’nin xDrive dört çekişli sürüş sistemiyle gelebilir. Yeni A-Serisi ile benzer şekilde daha sonra bir hibrit versiyon da bekleniyor.

Son Güncelleme : 21 Şubat 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo