Yeni Ford Focus görüntülendi

Ototeknikveri     21 Şubat 2018 04:42

Yeni Ford Focus kamuflajsız şekilde şık görünümü ile kameralara yakalandı.

Yeni Ford Focus görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni Ford Focus Nisan ayında dünya prömiyerini yapacak ancak şimdiden Portekiz’in Cascais kentinde resmi fotoğraf çekimleri sırasında ortaya çıktı.

 

Fotoğraflardaki mavi renkli Focus ön çamurluktaki logodan ve gümüş ve siyah alaşım jantlarından anlaşılacağı üzere bir ST Line modeli. Agresif bir tavan spoyleri de otomobilin görünümünü daha da çekici kılıyor.

Mevcut Focus ile kıyaslandığında yeni otomobilin dış cephe tasarımı oldukça farklı. Tasarım Hyundai i30 ve Kia Rio gibi bazı Güney Koreli hatchback otomobilleri andırıyor, bu da kötü bir şey değil.

 

Geçen yıl Ford’un global piyasalardan sorumlu yöneticisi Jim Farley yeni Focus’un daha üst piyasaya geçeceğini ve mevcut nesilden daha düşük sayılarda ancak daha yüksek fiyatla satılacağını açıklamıştı. Bu değişikliğin parçası olarak hatchback model en üst donanım seviyesi Vignale ve crossover benzeri Active versiyonları ile sunulacak.

Yeni Focus’un üretimi 2019’un ikinci yarısında başlayacak. Avrupa’dan ilave versiyonlar gelene kadar Kuzey Amerika’daki talep Çin’den karşılanacak.

Son Güncelleme : 22 Şubat 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo