Makyajlanan 2019 Mitsubishi Outlander Cenevre’ye geliyor

Ototeknikveri     22 Şubat 2018 12:51

Mitsubishi 2019 model plug-in hibrit Outlander modelini Cenevre Motor Show’a getiriyor.

Makyajlanan 2019 Mitsubishi Outlander Cenevre’ye geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni 2019 Mitsubishi Outlander PHEV dünya prömiyerini gelecek ay Cenevre Motor Show’da yapacak. 2015’ten bu yana Avrupa’nın en çok satan plug-in hibrit otomobili olan Outlander PHEV, 2019 model yılı için daha güçlü bir elektrikli motor, yeni benzinli motor ve revize edilen stili ile geliyor.

 

2019 model pil kapasitesinde %15 (13.8 kWh), pil güç çıkışında %10 artış var. Aynı zamanda elektrikli motorun güç çıkışında da %10 artış gerçekleşmiş. Pil kapasitesi de arttığı için motordaki güç artışı sürüş mesafesini olumsuz etkilemiyor. Şu anda Outlander PHEV 40 km elektrikli sürüş mesafesi sunuyor. 2019 modeli için de benzer bir mesafe beklenebilir.

 

Motorun mekanik aksamı da güncellenmiş. Yanmalı motor (benzinli) artık 2.4 litre dört silindirli ve Atkinson döngüsü ile çalışıyor, bu sayede daha ekonomik kullanım sunuyor.

 

Teknik özelliklerin yanı sıra Outlander PHEV daha geniş bir arka spoyler, yeni 18 inç alaşım jantlar ve şık bir ön panjurla geliyor. İç kabinde kapitone deri döşemeli ve yeni “Sport” ve “Kar” sürüş modları için özel kalçayı saran koltuklar, yeni kontrol paneli ve revize edilmiş kontrol butonları bulunuyor.

 

Fiyat listesi henüz açıklanmadı ancak 39.000 euro başlangıç fiyatına sahip mevcut Outlander PHEV modeli ile benzer bir seviyede olması bekleniyor.  

Son Güncelleme : 23 Şubat 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo