VW T-Roc cabrio üretim için onaylandı

Ototeknikveri     26 Şubat 2018 11:38

Volkswagen yöneticileri T-Roc SUV’nin cabrio versiyonunun üretimini onayladılar.

VW T-Roc cabrio üretim için onaylandı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni Volkswagen T-Roc cabrio modelin üretimi 2020’de başlayacak. Volkswagen yeni modelin geliştirilmesi için 80 milyon euro yatırım yaptı. Range Rover Evoque cabrio SUV’den sonra yeni T-Roc türünün ikinci örneği olacak.

 

Volkswagen tarafından yayınlanan ipucu görseli SUV’nin iki kapılı ve kumaş tavanlı bir versiyonunu yansıtıyor. Volkswagen üzeri açılabilen bir SUV model çıkartma niyetini ilk kez 2016 Cenevre Motor Show’da T-Cross Breeze konseptiyle belli etmişti.

 

SUV’ler Volkswagen için çok önemli. T-Roc cabrio markanın 2020 yılı itibariyle 20 modele ulaşacak güçlü SUV serisinde yer alacak. Volkswagen CEO’su Dr. Herbert Diess bunu “Volkswagen bir SUV markasına dönüşüyor.” sözleriyle ifade ediyor.

 

2017 yılındaki çıkışından bu yana Volkswagen T-Roc SUV için 40.000 sipariş aldı. Daha küçük boyutlu, Polo temelli bir başka SUV model T-Cross ise bu yılın sonunda çıkacak ve T-Roc’un altında konumlanacak.

 

T-Roc cabriolet Volkswagen’in Almanya’daki Osnabrück fabrikasında üretilecek. Fabrikada daha önce Golf cabrio da üretilmişti. Osnabrück daha çok Porsche Cayman modeli ile tanınıyor.

Son Güncelleme : 01 Mart 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo