Kia Optima yeni stil ve motorlar ile güncellendi

Ototeknikveri     28 Şubat 2018 04:02

Kia’nın yeni Optima modelini çıkartmasının üzerinden sadece iki yıl geçti ancak firma modeli şimdiden güncelliyor. Güncellenen model Kore’nin ardından Avrupa piyasalarına da ulaştı.

Kia Optima yeni stil ve motorlar ile güncellendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Makyajlı Optima yeni ön tampon (ve sedan versiyonda arka tampon), krom çerçeveli kaplan burnu tipinde ön panjur ve yeni farlar, arka lambalar, sis lambaları ile geliyor.

 

Kabinde yeni bir direksiyon, saten-krom kaplamalar ve yeni döşeme seçenekleri bulunuyor. Yeni sürüş modu seçici ambiyans aydınlatması ile de bağlantılı, bu şekilde aydınlatma sürüş moduna göre değişebiliyor. Bunun yanı sıra ambiyans aydınlatması manuel olarak da ayarlanabiliyor.

 

GT Line ve GT modelleri yeni LED sis lambaları, parlak siyah dış aksanlar, iç mekanda yeni döşemeler ve ikili egzoz çıkışı ile geliyor.

 

Makyajlı modelde yeni kırmızı renk seçeneği sunuluyor. Bunun yanı sıra kullanıcılar farklı jant seçenekleri arasından da tercih yapabiliyor. Kia güncelleme ile birlikte sürüş yardım sistemlerinde de yeniliklere gitmiş. Asıl önemli değişiklikler ise motor seçenekleri arasında.

 

1.6 litre dizel motor mevcut 1.7 litre motorun yerini alıyor. Bunun yanı sıra 1.6 litre 177 hp turbo motor, giriş seviyesi 2.0 litre motor ve 242 hp GT performans modeli arasında konumlanacak.

 

Sedan ve station versiyonlar sunulmaya devam edilecek. Yeni model gelecek hafta Cenevre Motor Show’da tanıtılacak, ilerleyen aylarda Avrupa’daki bayilere ulaşacak. Benzer revizyonların Optima’nın Amerikan versiyonunda da yapılması bekleniyor.  

Son Güncelleme : 01 Mart 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo