Sürücüsüz Volkswagen ID Vizzion konseptinin iç kabini ortaya çıktı

Ototeknikveri     28 Şubat 2018 06:51

ID Vizzion konseptinin tanıtımına sadece bir kaç gün var. Volkswagen ID ailesinin dördüncü üyesinin iç mekanını gösteren kısa bir teaser video yayınlandı.

Sürücüsüz Volkswagen ID Vizzion konseptinin iç kabini ortaya çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Otonom bir konsept olan ID Vizzion otomobilin iç kabininde direksiyon simidi bulunmuyor. Bu sayede tasarımcılar daha konforlu ve geleneksel kontrol araçları ile kalabalıklaşmamış bir kabin tasarlayabilmişler.

Kısa videoda, yolcular arasında iletişim için kullanılan ön ve arka koltuklar arasındaki noktadan çıkan bir hologram gösteriliyor. Volkswagen ID Vizzion’un “dijital şoför” sayesinde yolculuğu kontrol ettiğini, bu sırada yolcuların sürüş ile ilgilenmek yerine sanal bir muavin aracılığı ile ses ya da jestleri kullanarak iletişim kurabildiklerini belirtiyor.

 

ID Vizzion’un daha önce yayınlanan çizimlerine dayaranarak, 5.11 metre uzunluğunda, öne doğru açılan arka kapılara sahip, dört kapılı ve etkileyici bir MPV konsepti bekliyoruz. Otonom ve elektrikli konsept 111 kWh lityum-iyon pil paketi ile 665 km sürüş mesafesi sunuyor.

Otomobilin gücü toplam 301 hp (225 kW) güç çıkışı sunan ve dört çekişli sürüş sistemiyle çalışan iki elektrikli motordan geliyor. Volkswagen otomobilin azami hızının 180 km/s olduğunu belirtiyor.

Yeni VW ID Vizzion konsepti Cenevre Motor Show’da tanıtılacak.

Son Güncelleme : 02 Mart 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo