2019 Audi A6’dan ilk fotoğraflar

Ototeknikveri     28 Şubat 2018 07:06

2019 Audi A6’nın gelecek hafta Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılması bekleniyor. Otomobilin fotoğrafları ise şimdiden internete sızdı.

2019 Audi A6’dan ilk fotoğraflar
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni fotoğraflarda otomobilin evrim geçirmiş stilini ilk kez görüyoruz ancak görüntülerin orijinalliği henüz kanıtlanmadığı için bir miktar şüphe ile yaklaşmakta fayda var.

 

İlk bakışta, yeni nesil Audi A6’nın yeni A7, A8 ve daha küçük A4 ile çok benzer göründüğü fark ediliyor. Otomobil, LED gündüz sürüş ışıkları ve yeni farlarla çevrelenmiş, iki çıtalı, yatay ve geniş bir ön panjura sahip.

Arka kısım da yine benzer bir formu takip ediyor. Arka lambalar krom şeridin ortasında birbirleri ile buluşuyorlar. Difüzöre ise ikili trapezoid egzoz çıkışları entegre edilmiş.

 

Audi’nin “matruşka” tasarım felsefesi içeride de devam ediyor. Geçen hafta yayınlanan casus fotoğraflarda da görüldüğü gibi, burada iki ekran konsolu domine ediyor. İç kabinin geri kalanı ise yeni A7 ile çok benzer. A7 için A6’nın daha şık görünümlü versiyonu diyebiliriz.

 

2019 Audi A6’da 3. seviye otonom sürüş için çeşitli sensörler, tarayıcılar ve kameralar bulunacak. Otomobilin gücünü ise dört ve altı silindirli motorlardan alması bekleniyor.

Müşteriler ilk etapta yeni 48 volt benzinli ve dizel motorlar arasından seçim yapabilecek, daha sonra seriye plug-in hibrit sistemler ile S6 ve RS6 versiyonları da katılacak. RS6’nın Avant ile sınırlı olması bekleniyor.

 

Yeni Audi A6 sedan ve station (Avant) kaporta tipleri ile sunulmaya devam edilecek. Off-road tarzı Allroad ise Mercedes-Benz E-Serisi All-Terrain ve Volvo V90 Cross Country gibi rakiplerle karşı karşıya kalacak.

Son Güncelleme : 02 Mart 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo