2019 BMW 8 Serisi’nden iki yeni fotoğraf

Ototeknikveri     01 Mart 2018 12:24

BMW piyasaya çıkmaya hazırlanan 8 Serisi’nden iki yeni fotoğraf yayınladı.

2019 BMW 8 Serisi’nden iki yeni fotoğraf
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

BMW 8 Serisi coupe ve cabriolet otomobillerin Dingolfing fabrikasında üretileceğini ve firmanın lüks segmentteki model atağının öncülüğünü yapacağını açıkladı. 8 Serisi, adında “8” rakamı bulunan tek model değil. Landshut fabrikasında da i8 Coupe ve Roadster modelleri üretilecek.

 

Fotoğrafta gördüğümüz 8 Serisi Coupe hafif kamuflajlı ve lazer farlarla çevrelenmiş geniş bir böbrek biçimli ön panjura sahip. Diğer stil özellikleri arasında çift çıkıntılı tavan, gizlenmiş ön cam silecekleri ve kontrast renkte ayna yuvaları yer alıyor. Bunun yanı sıra mavi kaliperli, yüksek performanslı fren sistemi ile desteklenen iki tonlu tekerlekler görüyoruz.

 

Son fotoğraflar hala hayal gücüne fazlaca yer bırakırken, geçen ay otomobilin kamuflajsız casus fotoğrafları da sızdırılmıştı. Bu görsellerden anladığımız kadarıyla, otomobil 8 Serisi konseptine büyük ölçüde sadık kalacak ancak üretim için stil biraz yumuşatılacak.

BMW otomobilin özellikleri hakkında ağzını sıkı tutuyor. Firma sadece yeni modelin bugünlerde yüksek hız testinden geçtiğini açıkladı. BMW Ar-Ge yöneticisi Klaus Frohlich “Müşterilerimiz gerçek bir spor otomobil bekleyebilirler. Şu an elde ettiğimiz performans değerleri oldukça etkileyici.” dedi.

 

Kaputun altında 4.4 litre TwinPower Turbo V8 445 hp (331 kW) güç çıkışıyla yer alabilir. Bunun yanı sıra 600 hp (447 kW) gücünde yüksek performanslı bir M8 de sunulacak.  

Son Güncelleme : 02 Mart 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo