Honda CR-V hibrit sistem ve 7 koltukla Avrupa’ya ulaştı

Ototeknikveri     01 Mart 2018 02:49

Honda'nın en yeni CR-V'yi Avrupa'ya getirmesi biraz zaman aldı, yeni SUV nihayet geldi ve önümüzdeki hafta Cenevre'de halkla buluşacak.

Honda CR-V hibrit sistem ve 7 koltukla Avrupa’ya ulaştı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni CR-V, dış cephede diğer yeni Honda araçlarınınkine benzer bir ön uçla, tanıdık bir tasarım dili kullanıyor. Bununla birlikte, iç mekanda daha fazla değişim var.

İlk kez 2019 Honda CR-V, "olağanüstü bacak boşluğu" sunmak için 7 koltuklu seçenek ile geliyor. SUV, bir tanesi geleneksel kadranların yerini alacak ve diğeri multimedya sistemi olarak hizmet eden iki 7 inç ekranla sunuluyor. Bu arada elektrikli bagaj kapağı, alçak tavanlara karşı sürtünmeyi önleyen bir sisteme de sahip.

Avrupalı müşterilerin, iki güç aktarma organı arasında seçim yapmaları gerekecek: 1.5 litrelik turbo benzinli motor, altı vitesli manuel veya opsiyonel CVT şanzıman ile birlikte çalışıyor. İkinci seçenek ise hibrit sistem. 2.0 litre benzinli motor ve iki elektrikli motordan oluşan sistemde tek sabit vites oranlı özel şanzıman bulunuyor.

2018 Cenevre Otomobil Fuarı'ndaki prömiyerini takiben, 2019 Honda CR-V Avrupa'da belirli piyasalarda satışa sunulacak. Sipariş defterleri kısa süre sonra açılacak. 1.5 litrelik modellerin ilk teslimatlarının bu sonbaharda gerçekleşmesi beklenirken, ilk hibritler 2019'un başlarında sevk edilecek.

Son Güncelleme : 02 Mart 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo