Hyundai’den Cenevre’ye özel konsept

Ototeknikveri     01 Mart 2018 03:05

Hyundai'nin bu yıl Cenevre Otomobil Fuarı'nda sergileyeceği bir dizi yeni model var. Bazıları zaten bizim için bilinirken, Koreli otomobil üreticisi tamamen yeni bir şey ortaya koyma niyetini de açıkladı.

Hyundai’den Cenevre’ye özel konsept
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Henüz tam olarak ne beklememiz gerektiğini bilmesek de, Hyundai yeni konseptin marka için yeni bir tasarım dili ortaya koyacağını söyledi.

 

Bu konseptin şekli ne olacak, bu aşamada bilmiyoruz. Coupe, cabrio, sedan, station, minivan, SUV, crossover, ya da aradaki bir şey olabilir. Ancak her neyse, Avrupa'nın önde gelen otomobil fuarının tüm ihtişamı ve cazibesinin arasında bile, kendisine dikkat çekmek için tasarlandığına bahse girebiliriz.

 

Kaporta tipi ne olursa olsun, tasarımı, ölçüleri, mimarisi ve teknolojisi ile bu konsept gelecekteki üretim modellerinde fark yaratacak yeniliklere sahip olacak.

 

Hyundai'nin Avrupa yöneticisi Thomas A. Schmid, konsept için "2018 Cenevre Otomobil Fuarı'nda sergilenecek ürün grubu, Hyundai'nin gelecekteki mobilitede öncülüğünün altını çiziyor ve Hyundai'nin endüstrinin dönüşümüne liderlik ettiğini ortaya koyuyor. Yeni konsept aracımız gelecekteki modellerin neye benzeyeceğini, gideceğimiz yönü ve markamızın alışılmamış düşüncelerini vurguluyor" diye konuştu.

Yeni konseptin yanı sıra, ziyaretçiler fuarda yeni Kona EV'yi ve dördüncü nesil Santa Fe'yı de görebilecekler. Her iki crossover model de dünya prömiyerlerini Cenevre'de yapacak. Yeni Nexo yakıt hücreli araç da Avrupa'da ilk kez gösterilecek. Bunun yanı sıra, i10, i20 ve i30 özel Go! versiyonları ile Hyundai'nin yaklaşmakta olan FIFA Dünya Kupası'ndaki sponsorluğunu kutlamak için Champions Blue renginde Tucson modeli de fuarda yer alacak.

Son Güncelleme : 02 Mart 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo