Mercedes X-Serisi'ne X 350 d ile V6 gücü

Ototeknikveri     01 Mart 2018 02:50

Altı silindirli Mercedes X Serisi, 257 beygir gücü ve kalıcı dört tekerlekten çekişli sistemle geliyor.

Mercedes X-Serisi'ne X 350 d ile V6 gücü
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Mercedes, 257 hp ve 550Nm torka sahip olan X Serisi kamyonetinin bir V6 versiyonunu tanıttı. Bu yaz yeni model 50.000 euro civarında fiyatla satışa çıkacak.

 

Dört silindirli X-Serisi'nin geçen yıl çıktığında söz verildiği gibi, V6 versiyonu şimdi yedi vitesli otomatik şanzıman ve 4MATIC dört tekerden çekiş ile bu seriye katıldı. X 220 d ve X 250 d'ye katılan yeni versiyon satışa sunulan en pahalı X-Serisi otomobil oldu.

 

3.0 litrelik V6 dizel motor E-Serisi sedandan alındı ve X 350 d'nin 7.9 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza ulaşmasına izin veriyor. Ayrıca, Mercedes'in Dynamic Select sürüş modu seçicisi ile kullanıcılar Eco, Sport, Manual ve Offroad modlarından birisini seçerek daha konforlu sürüş elde edebilecek.

 

Bunların yanı sıra düşük vitesler ile X-Serisi'nde üç ek sürüş modu daha sunuluyor. 4MAT ayarı on-road sürüş için, 4H ve 4L ise zor durumlarda çekiş gücünü artırıyor. Güç dağıtımı, daha iyi çekiş, daha iyi hızlanma ve gelişmiş araç dinamiği için 40:60 ön/arka olarak ayarlanmış.

 

X 350 d Avrupa'da iki donanım seviyesi ile gelecek. İlk seviye 17 inç tekerlekler, gümüş krom detaylar ve kumaş koltuklar ile sunulurken, üst donanım seviyesi Power daha büyük jantlar, LED ışıklar ve ARTICO deri döşeme ile geliyor. Mart ayından itibaren müşteriler yeni bir 19 inç çok kollu tekerlek de sipariş edebilecek.

 

Mercedes ayrıca X Serisi için kullanılabilen aksesuar yelpazesini genişletti. Yeni ürünler, yükleme alanı için yeni örtü, sabitleme rayları ve alt gövde korumasını içeriyor.

Son Güncelleme : 02 Mart 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo