Yeni Volvo S60, Şirket CEO'su Tarafından Twitter'da Ortaya Çıkartıldı

Ototeknikveri     02 Mart 2018 01:31

Volvo CEO'su Hakan Samuelsson, yaklaşmakta olan 2019 S60 sedan modelinin Norveç'te kış testleri yapan kamuflajlı bir prototipinden fotoğraf paylaştı.

Yeni Volvo S60, Şirket CEO'su Tarafından Twitter'da Ortaya Çıkartıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Samuelsson bu yaz Güney Karolina'da tanıtılması beklenen model ile ilgili fazla bir şey söylemedi. Bununla birlikte, görüntü ABD'ye özel farların bulunması gibi küçük bilgi parçalarını bize sağlıyor.

 

Karartılmış tekerlekler ile ilgili ise pek bir şey söylemeye gerek yok. Volvo'nun yeni V60'ın çarpışma testlerinde kullandığı türdeki bu tekerlekler, station modelinde tanıtılan diğer tekerlek tasarımları kadar karmaşık değiller.

 

Öte yandan, bu prototip üzerindeki ön fasya tasarımı, yeni V60 ile aynı görünüyor. İki araç, sadece aynı stili ve aynı ölçeklendirilebilir ürün mimarisini değil aynı zamanda benzinli, dizel ve plug-in hibrit seçeneklerden oluşan aynı motor yelpazesini paylaşacak. Hibrit sistemler T6 ve T8, V60 modelindeki özellikler ile geldikleri takdirde sırasıyla 340 PS ve 390 PS güç çıkışına sahip olacaklar.

 

S60 ile ilgili şu an tek bilinmeyen şey ise arka kısmında nasıl bir stil uygulandığı. Daha büyük S90 modelinin stiline bakarak fikir yürütmek dışında elimizde bununla ilgili bir veri de yok.

 

Winter testing of new #VolvoS60 in Lofoten Norway.
Passionate product owner Magnus Olsson very satisfied with results. Car will be built in new factory in South Carolina later this year. pic.twitter.com/Htv6cJt7R7

— Håkan Samuelsson (@hakan_samuel) 28 Şubat 2018

Son Güncelleme : 02 Mart 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo