Alfa Romeo, Giulia ve Stelvio Nurburgring Versiyonları ile 4C Özel Modellerini Cenevre'ye Getiriyor

Ototeknikveri     02 Mart 2018 02:26

Alfa Romeo, Cenevre Motor Show'da tanıtmayı planladığı Nürburgring versiyonları ile Giulia Quadrifoglio ve Stelvio Quadrifoglio'nun etkileyici performansını kutluyor.

Alfa Romeo, Giulia ve Stelvio Nurburgring Versiyonları ile 4C Özel Modellerini Cenevre'ye Getiriyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Nürburgring rekorlarına saygı duruşu niteliğindeki modellerde, ön panjur ve ayna yuvalarında karbon fiber aksanlarla özel Circuito Grey dış cephe uygulanmış. Modeller ayrıca karbon-seramik fren sistemi ile desteklenen siyah tekerleklerle donatılmış.

 

Kabin içine giren sürücüler, kırmızı kontrast dikişli karbon fiber Sparco koltukları bulacaklar. Tasarımcılar kabinde ayrıca, özel versiyonlar için tek tek numaralandırılmış plakalara ve deri / Alcantara kaplama direksiyon simidine yer vermişler. Diğer dikkat çeken özellikler arasında Harman Kardon lüks ses sistemi ve 8.8 inç multimedya sistemi, GPS Navigasyon, Android Auto ve Apple CarPlay desteği bulunuyor.

 

Her bir modelin üretimi sadece 108 adet ile sınırlı olacak ve her iki model de 510 PS (375 kW) gücünde ve 600 Nm tork üreten 2.9 litrelik ikiz turbo motorla gelecek. Bu motor Stelvio Quadrifoglio'nun 3.8 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza çıkmasını sağlıyor. Azami hız ise 283 km/s. Aynı şekilde, Giulia Quadrifoglio 3.9 saniyede 100 km/s hıza çıkarken, azami hızı da 307 km/s.

 

Alfa Romeo ayrıca yeni seçeneklerle donatılmış iki Stelvio otomobil sergileyecek. Birinci model, deri kaplı gösterge tablosu ve deri kapı panelleri, diğeri ise yeni Performans Paketi'ne sahip. Pakette Alfa Aktif Süspansiyon, kilitli arka diferansiyel ve alüminyum vites değiştiriciler bulunuyor.

 

Son olarak, Alfa Romeo fuarda yeni 4C Competizione ve Italia özel sürümlerini de tanıtacak. Competizione, 4C Coupe üzerine kurulu ve karbon fiber tavan ve arka spoyler ile mat Vesuvio Gri renginde dış görünüme sahip. Modelin ayrıca kırmızı fren kaliperleri, bir Akrapovi? egzozu ve koyu renk finiş ile 18- / 19-inç jantları var.

 

İç mekan değişiklikleri sınırlı ancak burada mikrofiber kılıflı ve kırmızı kontrast dikişli deri koltuklar dikkat çekiyor. Diğer özel dokunuşlar arasında deri / mikrofiber direksiyon simidi, el freni altındaki numaralı rozet ve gösterge tablosundaki alüminyum "Competizione" logosu yer alıyor.

 

4C Italia, 4C Spider'a dayanıyor ve Misano Blue tenginde boyası, sarı fren kaliperleri ile farklı bir yönde ilerliyor. Modelin ayrıca Akrapovi? egzozu ve kapıların arkasında özel bir "Spider Italia" çıkartması var.

 

İç mekan büyük ölçüde 4C Competizione'yi yansıtıyor ancak sürücüler barada sarı kontrast dikişler, "Italia" logosu ve bir subwoofer ile Alpine birinci sınıf ses sistemi de bulacak.

 

Üretim sadece 108 adet ile sınırlı olacak ve her iki model de 240 PS (176 kW) gücünde 1.75 litrelik dört silindirli bir turbo motor ile gelecek. Bu motor ile otomobiller 4.5 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza çıkabilecek. Azami hız ise 258 km/s.

Son Güncelleme : 02 Mart 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo