Toyota yeni Auris’i İngiltere’de üretecek

Ototeknikveri     03 Mart 2018 12:39

Toyota Motor Avrupa üçüncü nesil Toyota Auris’in İngiltere’nin Derbyshire bölgesindeki Burnaston fabrikasında üretileceğini açıkladı. Firmanın Kuzey Galler’deki Deeside fabrikasından ise motorlar temin edilecek.

Toyota yeni Auris’i İngiltere’de üretecek
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni Auris’in dünya prömiyeri 6 Mart’ta Cenevre Motor Show’da yapılacak. Ürünün detayları da tanıtımla birlikte açıklanacak.

 

Burnaston fabrikası TNGA (Toyota Yeni Global Mimari) platformunu kullanacak yeni modellerin üretimi için modern donanımlar, teknolojiler ve sistemler ile yenileniyor.

 

Fabrikayı ziyaret eden Toyota Motors Avrupa Başkanı ve CEO’su Dr. Johan van Zyl şunları söyledi: “TNGA temelli otomobillerin yerel olarak üretimi fabrikalarımızın global rekabet gücünü artırma planımızın önemli bir parçası. Yeni Auris’i Burnaston fabrikasında üreteceğimizi ve motorlarımızı Deeside fabrikasından temin edeceğimizi açıklamamız, Toyota Motor İngiltere (TMUK) bünyesindeki çalışma arkadaşlarımızın yeteneklerine olan güvenimizi gösteriyor.

 

Firma olarak bu kararı İngiltere operasyonlarımızın rekabet gücünü garantilemek ve ülkenin Avrupa’daki işimiz için ana üretim merkezlerinden birisi olma konumunu pekiştirmek için aldık. İngiltere üretimimizin %85’i Avrupa piyasalarına gönderiliyor. Avrupa ve İngiltere arasında serbest ticaretin devamı gelecekteki başarımız için hayati önem taşıyor.”

Son Güncelleme : 05 Mart 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo