Jaguar E-Pace Türkiye fiyatı açıklandı

Ototeknikveri     05 Mart 2018 12:17

Geçtiğimiz yılın yaz aylarında en uzun takla konusunda Guinness Dünya Rekoru denemesi ile tanıtılan Jaguar E-Pace modelinin Türkiye satış fiyatı nihayet açıklandı.

Jaguar E-Pace Türkiye fiyatı açıklandı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Jaguar, marka açısından büyük önem taşıyan yeni kompakt SUV modeli E-Pace'yi ilginç bir rekor denemesi ile gün yüzüne çıkarmıştı. İngiliz üretcinin en çok satılan modeli olma potansiyeline sahip yeni E-Pace, Audi Q3, BMW X1, Mercedes GLA ve Volvo XC40 ile rekabet ediyor. Yeni E-Pace’nin Türkiye satış fiyatı otomatik vitesli ve 2.0 P250 motorla gelen “S” donanım seviyesi için 83.090 Euro / 390.865 TL’den başlıyor. R-DYNAMIC S donanım seviyesi 88.666 Euro / 417.093 TL, R-DYNAMIC SE 97.958 Euro / 460.806 TL fiyatla satılıyor. Tüm versiyonlar otomatik vitesli ve dört çekişli sürüş sistemiyle geliyor. 

Geçen yıl Temuz ayında gerçekleştirilen otomobilin tanıtımında, profesyonel akrobasi şoförü Terry Grant tarafından yönlendirilen E-Pace, Londra ExCeL fuar merkezinde 270 derece takla ile 15.3 metrelik uzun atlamayı tamamlamıştı. 

E-Pace, F Type'den esinlenen bir ön fasyaya sahip. Ön çamurluktaki hava girişleri, dinamik pencereler ve isteğe bağlı 21 inç alaşım jantlar, ince arka lambalar dikkat çeken diğer özellikler arasında. Alıcılar ayrıca kaporta renginde, siyah kontrast ya da panoramik cam tavan arasında seçim yapabiliyor. 

E-Pace ayrıca Uyarlanabilir Hız Sınırlayıcı, Şerit Koruma Yardımcısı, Trafik İşaretleri Tanıma ve yaya algılama özelliğine sahip Acil Durum Fren Sistemi gibi bir dizi sürücü destek sistemi ile sunuluyor. Ayrıca crossover otomobil, görüşün sınırlı olduğu kavşaklarda yaklaşan araçlarla ilgili olarak sürücüleri uyaran yeni bir İleri Trafik Algılama sistemi ile donatılabiliyor.

Son Güncelleme : 05 Mart 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo