2019 Kia Ceed Sportswagon’dan ilk fotoğraflar

Ototeknikveri     05 Mart 2018 08:12

Kia yeni nesil Ceed Sportswagon modelini 2018 Cenevre Motor Show’da tanıtacak. Yeni modelin fotoğrafları fuarın hemen öncesinde geldi.

2019 Kia Ceed Sportswagon’dan ilk fotoğraflar
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Kia Ceed Sportswagon modelinden yayınlanan iki düşük çözünürlüklü fotoğraf Ceed ailesinin ikinci üyesinin tasarımını ortaya koyuyor. Otomobil B sütununa kadar hatchback versiyon ile benzer görünüyor ancak buradan sonra daha uzun bir tavan çizgisi ve ekstra bagaj kapasitesi için daha geniş bir arka kısım var.

 

Ceed Sportswagon beş kapılı hatchback ile aynı iç mekana sahip. Seçilen versiyona göre kabinde yüzer tipte multimedya sistemi ve çok sayıda kontrol aracı bulunuyor.

 

Üst donanım seviyeleri ısıtmalı ve havalandırmalı ön koltuklar, ısıtmalı, arka koltuklar, iki bölgeli klima kontrolü, kablosuz telefon şarjı ve bir dizi sürüş yardım sistemi ile geliyor. Müşteriler “Sport” dahil bir dizi farklı sürüş modu arasından seçim yapabiliyor.

 

Motor serisinde de yine hatchback ile aynı seçenekler bulunması bekleniyor. Bunlar arasında 1.0 litre 120 PS (118 hp), 140 PS (138 hp) 1.4 litre ve daha düşük düçlü 1.4 litre benzinli seçenekler olabilir. 1.6 litre CRDi dizel motorun ise 115 PS (113 hp) ve 136 PS (134 hp) olmak üzere iki güç çıkışı ile sunulması bekleniyor.

 

Kia yeni Ceed modeli için başka versiyonlar da planlıyor. Bunlardan birisi GT performans odaklı hatchback olacak. Başka bir station versiyon ve Ceed temelli bir SUV de seride yer alabilir.

Son Güncelleme : 06 Mart 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo