2018 Ford EcoSport Türkiye fiyatı açıklandı

Ototeknikveri     06 Mart 2018 04:31

Yeni Ford EcoSport Avrupa versiyonunun özelliklerini ve Türkiye fiyatını açıkladı.

2018 Ford EcoSport Türkiye fiyatı açıklandı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni Ford EcoSport, yenilenen tasarımı, iç kabini ve motor seçenekleri ile göz dolduruyor. Modelin boyutları Fiesta ile çok yakın benzerlik gösteriyor. Sadece ST Line donanım seviyesi ile sunulan otomobilin her iki motor seçeneği için de Türkiye fiyatı 122.000 TL, Ford Options desteği ile ise 117.000 TL olarak açıklandı. Müşteriler isterlerse otomobile 35 ay taksitle aylık 1170 TL ödemelerle sahip olabiliyorlar.

 

2018 Ford EcoSport 1.5 TDCi 100 PS dizel motor ve 6 ileri manuel şanzıman ile ya da 1.0 EcoBoost 125 PS motor ve 6 ileri otomatik şanzıman ile satın alınabiliyor. 1.0 EcoBoost motor doğrudan yakıt enjeksiyonu, turboşarj ve değişken valf zamanlaması sayesinde büyük hacimli motorlar ile aynı seviyede güç ve tork sunuyor ve ekonomikliğine rağmen dikkat çekici bir performans sağlıyor.

 

EcoSport, daha modern bir ön şasi ve yeni Fiesta ile benzer bir iç mekan sunuyor. İç kabinde yeni SYNC3 multimedya sistemi 4.2-, 6.5- ve 8.0-inç dokunmatik ekranlarla sunuluyor. Ayrıca hız sabitleme sistemi, arka görüş kamerası, kör nokta uyarı sistemi ve 10 hoparlörlü B&O ses sistemi de önemli özellikler arasında.

 

12 farklı kaporta rengi seçeneğine sahip model aylık +33 TL taksitle kontrast tavan renkleri ile de satın alınabiliyor. Bunun yanı sıra opsiyonel sunroof, Konfor Paketi dahilinde anahtarsız giriş sistemi, ısıtmalı ön koltuklar, ön park sensörü gibi özellikler de otomobile eklenebiliyor.

Son Güncelleme : 07 Mart 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo