Yeni PEUGEOT 508 First Edition siparişe açıldı

Ototeknikveri     07 Mart 2018 12:08

PEUGEOT Cenevre Otomobil Fuarı'nda yeni PEUGEOT 508 modelini ve sınırlı sayıda piyasaya sürülen First Edition versiyonunu tanıttı.

Yeni PEUGEOT 508 First Edition siparişe açıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

First Edition sadece on iki Avrupa ülkesinde sunuluyor. Ekim 2018'den itibaren ilk teslimatları yapılacak otomobil için siparişler alınmaya başlandı.

 

Sınırlı sayıda üretilecek PEUGEOT 508 First Edition, markanın en üst donanım seviyesi GT'den alınan özellikler ile donatıldı. Otomobil Dark Blue ve Ultimate Red olmak üzere iki renk seçeneğiyle sunuluyor. First Edition, yeni şık ve sportif sedan otomobilin özel bir versiyonu. Otomobil alçak ve dinamik silueti, agresif ön kısmı ve kaslı stili ile dikkat çekiyor.

 

Parlak siyah ön kısım ve iki farklı elmas renk tonunda ve Grey Dust kaplamalı 19 inç Augusta alaşım jant kapakları ile Peugeot 508 First Edition özgün bir dış görünüme sahip. Otomobil, 225 hp benzinli PureTech motor ya da 180 hp dizel Blue HDi ve sekiz vitesli otomatik EAT8 şanzıman ile geliyor.

 

PEUGEOT i-Cockpit® ve First Edition iç mekanı

PEUGEOT 508 Firdt Edition modelinin iç kabini, zebrano tip ahşap süslemeler, Alcantara® kaplamalar ve bakır renginde dikişlere sahip siyah deri döşeme ile geliyor. Modelde kompakt direksiyon simidi, baş yüksekliğinde konumlandırılabilen bir dijital panel ve 10 inç HD kapasitif dokunmatik ekranı içeren PEUGEOT i-Cockpit® yer alıyor.

 

Otomobilin sportif yapısı, zımbalı sırçalı deri kaplama direksiyon simidi, saten krom süslemeler, siyah tavan astarı, full LED aydınlatmalar, alüminyum pedallar ve First Edition logolu kapı eşikleri ile vurgulanmış.

 

Ultra teknolojik yeni PEUGEOT sedan

PEUGEOT 508 First Edition en son teknoloji ile donatılmış. Otomobil çok sayıda sürüş yardım sistemi ile geliyor. Özellikle, bu piyasa segmentinde eşi benzeri görülmeyen Night Vision özelliği, araçların önündeki canlıların gece veya zayıf görüş koşullarında da tespit edilebilmesini mümkün kılıyor.

 

Kablosuz akıllı telefon şarjının yanı sıra dijital radyo, 10 inç HD kapasitif dokunmatik ekran, 3D navigasyon ve ses tanıma özelliği, ayrıca TomTom® bağlantılı servisleri (gerçek zamanlı trafik, benzin fiyatları, park yerleri, hava durumu, yerel aramalar) sunuluyor.

 

FOCAL® Premium Hi-Fi ses sistemi

Sınırlı sayıda üretilecek özel versiyon PEUGEOT 508 First Edition, on hoparlörlü FOCAL® hi-fi ses sistemi ile yolculuklarda kristal berraklığında müzik keyfi sunuyor.

 

Bu sınırlı versiyonda, PEUGEOT, FOCAL® ile birlikte çalışarak Peugeot Design Lab imzalı özel kablosuz kulaklıklarla FOCAL® ses sisteminin otomobilin dışında da kullanılabilmesi imkanını sağlıyor.

 

Peugeot 508 First Edition siparişe açıldı.

Son Güncelleme : 07 Mart 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo