Volkswagen CarPlay içinde Apple Music servisini de sunacak

Ototeknikveri     07 Mart 2018 02:15

Mayıs ayından itibaren Volkswagen müşterileri yeni otomobillerini CarPlay desteği ve 6 ay için 45 milyon şarkı içeren Apple Music servisi ile satın alabilecek.

Volkswagen CarPlay içinde Apple Music servisini de sunacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Apple Music ilk 6 ay için kullanıcılara ücretsiz sunulacak. Mevcut Apple Music üyeliği bulunan müşteriler ise hizmetten 3 ay boyunca ücretsiz yararlanabilecek.

 

Volkswagen markası satıştan sorumlu yönetim kurulu üyesi Jürgen Stackmann yeni hizmet için “Apple Music ve CarPlay ile yeni bir Volkswagen otomobil satın alan müşteriler 45 milyon şarkıya erişim sağlayabilecek. İki markanın müzik ve teknoloji tutkusunu birleştirerek müşterilerimize otomobillerinde kusursuz ve keyifli bir eğlence deneyimi sunuyoruz.” dedi.

 

Volkswagen markasının geleneğinde müzik her zaman önemli bir rol oynadı. Marka, Rolling Stones, Bon Jovi ve Genesis ile 1990’ların ortalarında özel modeller geliştirdi. Ardından up! Beats ve Polo Beats gibi modeller geldi. Bugünlerde Volkswagen’in dijital müzik platformu Volkswagen Garage Sound özel mekanlarda ya da internet üzerinden canlı izlenebilen bir dizi uluslararası konser sunuyor. CarPlay iel birlikte sunulacak yeni Apple Music servisi Volkswagen otomobiller ve müzik entegrasyonunda yeni ve ileri bir seviyeyi temsil ediyor.

 

 

Son Güncelleme : 07 Mart 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo