BMW, 88. Cenevre Motor Show'da

Ototeknikveri     07 Mart 2018 01:44

BMW pek çok yeni model ve konseptinin tanıtımını Cenevre'de gerçekleştiriyor.

BMW, 88. Cenevre Motor Show'da
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

BMW Concept M8 Gran Coupe için dünya prömiyeri

Konsept otomobil, yeni BMW 8 Serisinin en çekici ve egzotik modeline bir bakış sunuyor.

BMW Concept M8 Gran Coupe, duygusal açıdan çekici dış tasarımında, BMW M'nin temel değerlerini şıklık ve lüks ile birleştiriyor. Gergin ve dinamik oranlar, kaslı konturlara sahip kaput, geniş hava girişleri, renk değiştirebilen Salève Vert boya, altın renginde detaylar, görsel olarak vurgulanmış omuz kısımlar, CFRP tavan, heybetli bir duruşa sahip arka kısım özellikle dikkat çekiyor. Konsept çalışması, 2019'da piyasada olacak BMW 8 Serisi Gran Coupe ve BMW M8 Gran Coupe modellerinin önizlemesini sunuyor. 


Yeni BMW X4 için dünya prömiyeri

Dünya çapında 200.000'den fazla satılan başarılı SUV'nin yeni nesli, şimdi daha da çarpıcı bir tasarım, son teknoloji sürüş yardım sistemleri, BMW ConnectedDrive işlevleri, M Sport süspansiyon, M Sport frenler ile değişken spor sürüş, sıralı altı silindirli motorlara sahip iki BMW M Performance modeli ve M Sport diferansiyel ile geliyor. 

Yeni BMW X2 için Avrupa prömiyeri

BMW X modellerinden tanıdığımız sağlam karakterle sportif zarafeti birleştiren özgün tasarımlı yeni kompakt SUV BMW X2, Avrupa'da ilk kez gösterilecek. Yeni model verimli motorlar, altı ileri manuel şanzıman, yedi ileri çift debriyajlı Steptronic şanzıman veya sekiz hızlı Steptronic şanzıman ile geliyor, ayrıca sportif süspansiyon kurulumu, en yeni BMW ConnectedDrive Hizmetleri, çok çeşitli sürücü destek sistemleri ve ön cam üzerine projeksiyonlu BMW Head-Up Display seçeneklerini sunuyor.

Yeni BMW M3 CS Avrupa prömiyeri

(yakıt tüketimi: 8.5 l / 100 km, CO2 emisyonları: 198 g / km) 

Yüksek performanslı sedan modelin sınırlı üretim özel versiyonu artırılmış güç çıkışı, özel süspansiyon ayarları ve özel donanım ile geliyor. BMW M, 30 yıllık deneyim ve kalite geleneğini modele yansıtmış. Bunu sıralı altı silindirli ve BMW M TwinPower Turbo teknolojili 338 kW/460 hp motor, M Driver's Paketi, Adaptif M süspansiyon ve standart yarış tipi lastiklerde görebiliyoruz.


Yeni BMW 2 Serisi Active Tourer ve yeni BMW 2 Serisi Gran Tourer için Avrupa prömiyeri

Kapsamlı şekilde güncellenen premium kompakt modeller yepyeni bir tasarım, daha da geliştirilmiş güç aktarma teknolojileri, BMW ConnectedDrive inovatif bağlantı teknolojileri, konforlu bir iç mekan ve sportif stil ile geliyor. 

BMW 2 Serisi Gran Tourer ayrıca 7 kişilik versiyon ile, BMW 2 Serisi Active Tourer ise plug-in hibrit versiyon ile tercih edilebiliyor. 

 

Yeni BMW i8 Roadster ve yeni BMW i8 Coupe için Avrupa prömiyeri 

BMW i8 Roadster (yakıt tüketimi: 2.1 l / 100 km, güç tüketimi: 14.5 kWh / 100 km, CO2 emisyonu: 46 g / km)

BMW i8 Coupe (yakıt tüketimi: 1,9 l / 100 km, güç tüketimi: 14,0 kWh / 100 km, CO2 emisyonu: 42 g / km)

Dünyanın en başarılı ve öncü plug-in hibrit spor otomobili şimdi üzeri açık şekilde de deneyimlenebiliyor. BMW i8 Roadster özel süspansiyon sistemi, martı kanadı tipi kapılar, karbon fiber ile güçlendirilmiş plastik ön cam ve elektrikli açılabilir tavan ile geliyor. Her iki model de geliştirilmiş dinamikler ve daha da yoğun bir elektrikli sürüş deneyimi sağlayan BMW eDrive teknolojisine sahip.

 

BMW i'nin başarılı bir sicili var: 2017'de BMW i, BMW iPerformance ve MINI markalarından 100.000 adetten fazla tam elektrikli ya da plug-in hibrit otomobil satıldı. BMW i sayesinde elektrikli hareketlilik konusunda küresel liderlerin arasında yer alan BMW Group, yüzde 21'lik bir pazar payı ile Avrupa'da elektrikli taşıt satış sıralamasında en üstte yer alıyor. BMW Group yüzde 10'luk bir pazar payı ile aynı zamanda global liderlerden birisi. BMW i, başarılı bir sistem tedarikçisi ve elektrikli hareket kabiliyeti sağlayıcısı olarak üstün bir konuma sahip.

 

TÜKETİM VE EMİSYON VERİLERİ:

BMW M3 CS (yakıt tüketimi: 8.5 l / 100 km, CO2 emisyonu: 198 g / km)

BMW i8 Roadster (yakıt tüketimi: 2.1 l / 100 km, güç tüketimi: 14.5 kWh / 100 km, CO2 emisyonu: 46 g / km)

BMW i8 Coupe (yakıt tüketimi: 1,9 l / 100 km, güç tüketimi: 14,0 kWh / 100 km, CO2 emisyonu: 42 g / km)

Son Güncelleme : 07 Mart 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo