2019 SsangYong Musso Avrupa’ya geldi

Ototeknikveri     07 Mart 2018 09:55

SsangYong Musso adı bu kez yeni bir pikap kamyonet ile geri döndü.

2019 SsangYong Musso Avrupa’ya geldi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Cenevre Motor Show’da tanıtılan yeni model, Nissan Navara, Renault Alaskan, Mitsubishi L200 gibi modellerin daha geniş ve 4 kapılı versiyonları ile rekabet edecek. Model mimarisini yeni Rexton ile paylaşıyor.

 

Yeni Musso’nun 1 ton yük taşıma kapasitesi, 3.5 ton çekme kapasitesi olduğu ve kasasında tam boy bir Euro palet taşıyabildiği belirtildi.

 

İçeride, çift sıralı kabin beş yetişkin yolcu alabiliyor. Oturma düzeni küçük değişiklikle dışında Rexton ile aynı. En üst donanım seviyesi Napa deri koltuklar, 8 inç ekranlı multimedya sistemi, Apple CarPlay ve Android Auto, DAB Radio, Bluetooth gibi özelliklerle geliyor.

 

2019 SsangYong Musso’nun dış cephesi de SUV kardeşine çok benziyor. Biraz daha iddialı bir stil isteyenler otomobili en üst donanım seviyesinde 20 inç tekerleklerle alabiliyor.

 

2.2 litre turbodizel motor da yine Rexton ile paylaşılıyor. Motorun güç çıkışı 181 PS, tork değeri ise 420 Nm. Bununla birlikte altı vitesli manuel ya da altı vitesli otomatik şanzımanlar tercih edilebiliyor. Dört çekişli sürüş sistemi ise özel arkadan çekişli sürüş moduna da sahip.

 

Yeni SsangYong Musso bu yılın sonuna kadar Avrupa’da bayilere ulaşacak. Fiyatlar ve detaylar önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Son Güncelleme : 08 Mart 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo