Makyajlı 2018 Nissan Juke Cenevre’ye geldi

Ototeknikveri     08 Mart 2018 12:05

Crossover otomobillerin bulunduğu B segmenti her zamankinden daha da kalabalık ve neredeyse tüm otomobil üreticileri segmentte en az bir ürüne sahip. Sektörün liderlerinden Nissan ise hala 2010’dan beri piyasada olan Juke modelinin ikinci neslini çıkartmadı. Nissan Juke, 2018 model yılı için sadece ufak bir güncellemeden geçirildi.

Makyajlı 2018 Nissan Juke Cenevre’ye geldi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Güncelleme kapsamında koyu renk krom V-motion ön panjur, far yuvaları ve yan aynalarda sinyal lambaları, ayrıca iç kısımları renkli iki yeni jant seti sunuluyor.

 

Ön ve arka tamponlar, kapı yan eşikleri ve ayna yuvaları gibi farklı gövde kısımlarına farklı finişler uygulanabiliyor. LED sis lambaları Acenta donanım seviyesinden itibaren ilave ücret alınmadan sunuluyor. Modelde “Canlı Mavi” ve “Kestane Bronz” olmak üzere iki yeni kaporta rengi de bulunuyor.

 

İç mekanda, müşteriler daha fazla kişiselleştirme için iki renk seçeneğine daha sahip; “Enerjik Turuncu” ve “Güçlü Mavi”. Bunun yanı sıra parlak siyah görünüm, direksiyonda üst kalite deri kaplama, siyah üzerine beyaz bilgilendirme ekranı ve sürücü koltuğunun baş kısmına yerleştirilmiş iki Bose hoparlör sunuluyor.

 

2018 Nissan Juke dört donanım seviyesi ile geliyor. Giriş seviyesi Visia’da klima, elektrikli pencereler, elektrikli ayarlanabilir aynalar, AUX portu ile birlikte CD çalarlı ses sistemi ve LED gündüz sürüş ışıkları bulunuyor. Acenta donanım seviyesinde bunlara Nissan Dynamic kontrol sistemi, otomatik klima, USB ve Bluetooth, ayrıca hız sınırlandırıcı seyir kontrolü ekleniyor.

 

Nissan Connect multimedya sistemi Bose Personal Edition donanım seviyesinden itibaren sunuluyor. Bu donanım seviyesinde multimedya sistemine geri sürüş kamerası, elektrikli katlanabilir yan aynalar, Bose stereo ses sistemi, Nissan Intelligent Key ve tek butonla otomobili başlatma fonksiyonu, yarı deri koltuklar ve otomatik farlar eşlik ediyor.

 

Son olarak, en üst donanım seviyesi Tekna’da önde ısıtma fonksiyonlu deri koltuklar, çevre görünüm kamerası, şeritten ayrılma uyarısı ve kör nokta uyarısı bulunuyor.

 

Nissan 2018 Juke için siparişleri Mayıs ayından itibaren almaya başlayacak.

Son Güncelleme : 08 Mart 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo