Renault Talisman S-Edition, Alpine A110 motoruyla Cenevre’de

Ototeknikveri     08 Mart 2018 05:30

Yeni Renault Talisman S-Edition belki hız rekorları kırmayacak ama biraz daha fazla güç isteyen müşterilere cazip gelecek.

Renault Talisman S-Edition, Alpine A110 motoruyla Cenevre’de
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

“Her zamankinden daha sportif ve daha güçlü” olarak tanımlanan model Alpine A110 ile aynı 1.8 litre turboşarjlı motoru paylaşıyor. Motor 225 PS (222 hp) güç çıkışı ve 300 Nm tork ile geliyor, önden çekişli sürüş sistemi ve çift debriyajlı şanzıman ile çalışıyor.

 

Renault şimdiye kadar performans detaylarını açıklamadı ancak aynı motor ve şanzımanı kullanan Espace modeli 7.6 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza çıkabiliyor. Ortalama yakıt tüketimi 6.8 litre/100 km, CO2 emisyonu ise 152 g/km.

 

Motor sadece S-Edition için değil tüm Talisman modelleri için alınabilecek ancak S-Edition biraz daha fazla özellik ile geliyor. Intens donanım seviyesini temel alan bu model 4Control paketi ve Elektronik Amortisör Kontrolü, full LED farlar, Etoile Black yan ayna yuvaları, 19 inç tekerlekler, ekstra karartılmış arka pencereler, kabartmalı krom eşikler ve S-Edition logosu ile geliyor.

 

İç mekanda Talisman S-Edition koltuklarda siyah deri kaplama ve kırmızı dikişler, direksiyon, vites kolu ve kapı içlerinde deri kaplama, alüminyum pedallar, siyah tavan astarı ve S-Edition motifli kırmızı paspaslar ile geliyor.

 

Renault Talisman S-Edition için Avrupa’da Eylül ayında siparişleri almaya başlayacak. Fiyatlar ileriki bir tarihte açıklanacak.

 

Yeni model 18 Mart’a kadar Cenevre Otomobil Fuarı’nda sergileniyor.

 

 

Son Güncelleme : 12 Mart 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo