Yeni Toyota Auris: Motor seçenekleri ve ilk fotoğraf

Ototeknikveri     08 Mart 2018 11:21

Toyota Auris’ten ilk fotoğraf Facebook’ta ortaya çıktı.

Yeni Toyota Auris: Motor seçenekleri ve ilk fotoğraf
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni ortaya çıkan fotoğrafta Auris’in ince bir ön panjur ve onu çevreleyen özgün şekilli farlara sahip olacağı görülüyor. Otomobilde Avalon ve Camry ile benzer dev bir hava girişi bulunması dikkat çekiyor.

 

Arkaya doğru ilerlediğimizde şık ve atletik bir tasarımla karşılaşıyoruz. Üçüncü pencere kaldırılmış ve C sütunları inceltilmiş. Model oyuntulu bir kaput ve daha dinamik bir omuz çizgisine sahip.

 

Kaputun altında üç farklı motor bulunuyor. Giriş seviyesi turboşarjlı 1.2 litre dört silindirli motor 116 hp (86 kW) güç çıkışına sahip. Bunu C-HR ve Prius ile aynı 122 hp (91 kW) 1.8 litre dört silindirli motor hibrit sistem içinde takip ediyor. Son seçenek ise yine hibrit 2.0 litre 180 hp (134 kW) olarak karşımıza çıkıyor.

 

Toyota Auris için dizel seçenek sunmayacak. Firma bu yıl tüm binek otomobillerinde dizel motor sunmayı bırakıyor. Geçen yıl Avrupa’da satılan Toyota otomobillerin sadece 10’undan azı dizel motorluydu.

 

Cenevre Motor Show’da yapılan tanıtımının ardından üçüncü nesil Auris İngiltere’deki Burnaston fabrikasında üretime girecek.

 

Son Güncelleme : 12 Mart 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo