BMW M8 Gran Coupe konseptinden yeni video

Ototeknikveri     09 Mart 2018 02:02

Bu hafta Cenevre’de tanıtılan yeni BMW M8 Gran Coupe konsepti firmadan gelecek yeniliklerin bir işareti niteliğinde.

BMW M8 Gran Coupe konseptinden yeni video
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

İnce farlarla çevrelenmiş böbrek şekilli ön panjuru ile, otomobilin ön kısmı geleneksel BMW stilinde ancak ön tamponda geniş hava girişleri, kaputta kırışıklıklar ve kaslı tekerlek kemerleri otomobile özgünlük katıyor.

 

Sabit bir spoyler, LED teknolojili ve koyu renk ince arka lambalar, agresif tampon ve dörtlü egzoz borularına ev sahipliği yapan difüzör ise arka kısımda dikkat çeken özellikler arasında.

 

Yeni BMW M5’in daha da sportif bir versionu olan otomobil eğimli tavanı ile Mercedes-AMG GT 4 kapılı coupe ve Audi RS7 Sportback modelleri ile aynı alana giriyor. Üretim modeli de konsept ile aynı olursa, iyi bir otomobil ile karşılaşacağız.

 

Otomobilin parlak rengi ilginizi çektiyse bunun açıklaması için M8 Gran Coupe konseptinin resmi videosunu izlemelisiniz. Videoda M5 ile paylaşılan 4.4 litre ikiz turbo V8 motorun kükremesi de duyulabiliyor.

Lüks sedanda bu motor 600 PS (592 hp) güç çıkışı ve 750 Nm tork sunuyor ve otomobilin 3.4 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza çıkmasını sağlıyor. Azami hız ise 250 km/s. Opsiyonel M Driver’s paketi ile azami hız 305 km/s olacak şekilde yükseltilebiliyor.

 

Yeni M8 Gran Coupe de bu kadar hızlı olabilir hatta M5’i geride bırakabilir. 63 S 4Matic versiyonunda AMG GT 4 kapılı coupe 639 PS (630 hp) güç çıkışına ve 900 Nm torka sahip. Otomobil 3.2 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza ulaşıyor ve azami hızı 315 km/s.

 

 

Son Güncelleme : 09 Mart 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo