BMW M8 Gran Coupe üretime hazır mavi giysisi ile ortaya çıktı

Ototeknikveri     12 Mart 2018 12:06

Bu yılki Cenevre Motor Show’da en dikkat çeken dünya prömiyerlerinden birisi BMW M8 Gran Coupe oldu. Fuara konsept formunda gelen otomobil, lüks dört kapılı coupe üretim modelinin önizlemesini sunuyor.

BMW M8 Gran Coupe üretime hazır mavi giysisi ile ortaya çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Firma dışından kimse yeni M8 Gran Coupe’nin ne zaman çıkacağını bilmiyor. Yeni model piyasaya çıktığında Mercedes-AMG GT 4 kapılı coupe ile sıkı bir rekabete girecek. Mercedes-AMG’nin bu modeli de yine Cenevre’de ve üretim formunda tanıtıldı. BMW’nin modelinden önce çıkacak Mercedes-AMG GT, Porsche Panamera ve benzeri modelleri hedef alacak.

 

Konseptten yola çıkan Aksyonov Nikita, üretim modelinin nasıl görüneceğini ortaya koyan bir çizim hazırladı. Çizimde mavi kaporta rengi, karartılmamış realistik pencereler, kapı tutacakları ve büyük yan aynalar dikkat çekiyor. Ayrıca sarımtırak farlar ile ön panjur ve tekerleklerdeki altın rengi detaylar kaldırılmış.

 

Coupe ve Cabrio 8 Serisi modellerinin M versiyonları da bekleniyor. Üç modelin de yeni M5’in motorunu paylaşması mümkün olabilir. İkiz turbo 4.4 litre V8 motor, M5 için 600 PS (592 hp) güç çıkışı ve 750 Nm tork sağlıyor. M8’in aynı güç çıkışına sahip olup olmayacağını bilmiyoruz.

Son Güncelleme : 12 Mart 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo