2019 Toyota RAV4’den yeni teaser

Ototeknikveri     13 Mart 2018 09:50

Cenevre Motor Show sona ererken şimdi gözler New York Auto Show’a çevrildi. Toyota New York’ta tanıtacağı yeni RAV4 modeli için ilk teaser görselini yayınladı.

2019 Toyota RAV4’den yeni teaser
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Beşinci nesile ulaşan RAV4, Toyota’nın en çok satan modeli. Geçen ay model sadece ABD içinde 30.000 adet satıldı. Aynı sürede satılan Corolla sayısı ise 25.000 oldu. RAV4, yaklaşık 16.000 adet satılan Highlander ve Tacoma modellerini de açık ara geride bıraktı.

 

Kısacası, yeni RAV4 Toyota için hayati önemde bir model. Dolayısı ile firmanın bu model için bütün kaynaklarını çekinmeden harcaması olağan bir şey.

Yeni crossover modelin FT-AC konseptinden esinlenen çok daha kaslı bir stile sahip olması bekleniyor. Otomobil, C-HR ve yeni Lexus UX gibi modellerle aynı temelleri paylaşacak ve en yeni güvenlik ve multimedya teknolojilerine sahip olacak.

 

Modelin gücünü daha çok dört silindirli motorlardan alması bekleniyor. Mevcut modelde olduğu gibi bir hibrit seçenek de sunulması muhtemel, ayrıca yeni Auris’te olduğu gibi hibrit seçenek sayısı ikiye de çıkabilir. Tam elektriki RAV4 EV planları ise bir önceki nesilde rafa kaldırılmıştı ve şimdilik geri dönmesi beklenmiyor.

 

Detaylı bilgiler için kısa bir süre daha beklememiz gerekecek. Yeni RAV4, 28 Mart günü tanıtılacak.

Son Güncelleme : 15 Mart 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo