Yeni 2020 Ford Kuga ilk kez görüntülendi

Ototeknikveri     13 Mart 2018 10:52

Yeni Ford Kuga SUV’nin Focus temel bileşenleri ve hibrit seçeneklerle çıkmasına sadece iki yıl kaldı.

Yeni 2020 Ford Kuga ilk kez görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Gelen son casus fotoğraflara göre yeni bir Ford Kuga hazırlanıyor. SUV erken yol testlerinde görüntülendi.

 

Kısa süre önce güncellenen ve oldukça iyi satışlar yakalayan Kuga’nın mevcut nesli beş yaşına ulaştı. Ford SUV segmentinde büyük potansiyel görüyor ve bu başarılı modeli özenle yeniliyor. Kuga son zamanlarda Seat Ateca, Skoda Karoq ve Peugeot 3008 gibi genç rakiplerle donatılmış durumda, bu da yeni nesili daha da önemli hale getiriyor.

 

Casus fotoğraflar çok detaylı olmasa da, mevcut Kuga kaportasının yeni temellere adapte edildiğini görüyoruz. Yeni Kuga’nın platformunu yakında tanıtılacak dördüncü nesil Focus ile paylaşması muhtemel, bununla birlikte otomobilin boyutu da biraz büyüyebilir. Daha uzun arka sarkıntı ve geniş tekerlek kemerleri de bunu işaret ediyor. Otomobilin stili de yeni Focus’tan esinlenecek ve yeni tasarım dili Kuga’ya taşınacak.

 

İç mekanda da en yeni özellikler bekleniyor. Konsol için daha yatay bir tasarım ve tablet stili multimedya ekranı bu kısımda dikkat çeken yeniliklerden.

 

Yeni Kuga’nın bir hibrit versiyon ile sunulması da yüksek ihtimal olarak görülüyor. Ford kısa süre önce elektrifikasyona yatırım yapma planlarını duyurdu ve 2022 yılına kadar çeşitli piyasalara yönelik 40 elektrikli model için 11 milyar dolar harcayacağını belirtti. Elektrikli bir kompakt SUV de firmanın öncelikler listesinde üst sıralarda ancak bunun elektrikli bir Kuga olması beklenmiyor.

 

Mevcut Kuga geçen yıl bir güncelleme ile kullanım ömrünün yarısını geçerken, yeni nesilin gelmesine ise biraz daha zaman var. Yeni modelin 2020’de tanıtılması bekleniyor.

 

 

Son Güncelleme : 15 Mart 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo