2019 Subaru Forester New York Auto Show'a geliyor

Ototeknikveri     14 Mart 2018 10:17

2018 model yılı için ufak bir makyajla sunulan dördüncü nesil Subaru Forester, bunun üzerinden çok geçmeden yerini yeni nesile bırakacak.

2019 Subaru Forester New York Auto Show'a geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni model 28 Mart günü 2018 New York Auto Show'da firmanın CEO'su ve başkanı Takeshi Tachimori'nin sunumuyla tanıtılacak.

 

Firma tanıtım tarihini açıklarken yeni modelden bir de teaser yayınladı. Görselde detaylar belli olmuyor ancak bagaj kapağına kadar uzanan yeni C şekilli arka lamba tasarımı ve hemen altındaki “Forester” logosu ayırt edilebiliyor.

 

Yeni nesil SUV hakkında henüz elimizde çok az bilgi var ancak modelin Subaru Global Platform (SGP) üzerine inşa edileceği biliniyor. Bu platform yeni Impreza modeli ile de paylaşılıyor. Tıpkı kompakt hatcback ve sedan gibi yeni model de biraz daha büyük bir boyut ve daha geniş iç mekan ile gelecek.

 

Otomobil gücünü dört silindirli boksör motorlardan alacak. Motorların CVT şanzıman ve dört çekişli sürüş sistemiyle eşleştirilmesi bekleniyor.

 

Bunun yanı sıra otomatik farlar, ısıtmalı yan aynalar, lüks ses sistemi, anahtarsız giriş ve başlatma, deri döşemeler, yeni multimedya sistemi ve yeni sürüş yardım sistemleri gibi opsiyonel veya standart sunulacak özellikler ile karşılaşacağız.

 

2019 Subaru Forester yıl sonuna kadar bayilere ulaşacak. Yeni modelin 22.795 dolar başlangıç fiyatı ile satılan önceki nesilden biraz daha pahalı olması bekleniyor.

 

Son Güncelleme : 15 Mart 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo