2019 Kia K900 iç mekanı ortaya çıktı

Ototeknikveri     15 Mart 2018 10:21

Kia yeni nesil K900'den teaser çizimler yayınladı. Otomobilin iç mekanı da ilk kez ortaya çıktı.

2019 Kia K900 iç mekanı ortaya çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Markanın Kore'nin Namyan şehrindeki global tasarım merkezi ve ABD'nin Kaliforniya eyaletindeki Irvine tasarım stüdyosu arasında yakın işbirliği ile yaratılan otomobilin iç mekanı “huzurlu bir sığınak” olarak tanımlanıyor.

Minimalistik bir tasarıma sahip kabinde çok sayıda yumuşak dokunuşlu yüzey, ahşap ve metal kaplamalar ve deri kullanılmış.

 

Sedan otomobilin konsolunda artık daha az buton var, ayrıca 12 inç multimedya sistemi ve dijital kontrol paneli sunuluyor. Bunun yanı sıra sürücünün eli bir düğmeye uzandığında sensörler aracılığı ile bunu algılayarak o bölgeyi aydınlatan HMI teknolojisi ve 64 renk ve 7 tema seçeneği ile gelen ambiyans aydınlatması sistemi dikkat çekiyor.

Daha önceki teaser görselleri dış cephe tasarımı bakımından ne beklememiz gerektiğine dair iyi fikir veriyordu. Otomobilin ön ve arka kısmında BMW ve Mercedes benzeri bir stil, Kia'nın imzası niteliğindeki ön panjur ve büyük çok kollu alaşım jantlar karşımıza çıkıyor.

Stinger ve yeni Genesis ile aynı platformu kullanacağı söylenen 2019 Kia K900 farklı V6 ve V8 motorlar ile gelebilir ancak henüz bu konuda resmi bir açıklama yapılmadı.

 

Kia yeni amiral gemisi sedan modelini yılın ikinci çeyreğinden itibaren satışa sunacağını duyurdu. Otomobilin tanıtımı ise bu ay sonunda 2018 New York Auto Show'da yapılacak.

Son Güncelleme : 17 Mart 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo