Renault Kadjar Armor-Lux ile deniz havası alıyor

Ototeknikveri     15 Mart 2018 11:33

Geçmişte Ford Explorer ve Expedition için Eddie Bauer versiyonları çıkartmış, Mercury Villager minibüsü Nautica versiyonu ile sunmuştu. Onlarca yıldır Amerika'dan modadan esinlenen bu tip otomobiller gelmedi. Avrupa'da ise bu trend hala devam ediyor.

Renault Kadjar Armor-Lux ile deniz havası alıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Diesel ve Gucci işbirliği ile yapılan Fiat 500 otomobiller, Ermenegildo Zegna ile birlikte yaratılan lüks Maserati modelleri buna örnek. Şimdi ise Renault Kadjar için yeni bir Armor-Lux versiyonu hazırlandı.

 

Fransızlar Armor-Lux denizcilik giysileri markasını iyi tanıyor. Bu markanın yatay şeritli gömlekleri ve mavi rüzgarlıkları 80 yıldan uzun süredir ülkenin deniz kenarı bölgelerinde bolca görülüyor. Şimdi bu stil Renault'un kompakt crossover modeline uygulandı.

 

Özel model Intens donanım seviyesini temel alıyor ve otomobile yumuşak bir denizcilik stili getiriyor. Otomobilin arkasında, tekerlek kemerlerinde ve direksiyonda şeritli bir motif kullanılmış. Ayrıca içeride ve dışarıda Armor – Lux logoları, 19 inç alaşım jantlar, LED farlar ve kumaş/deri döşemeler önemli özellikler aradında.

 

Kadjar'ın Armor-Lux versiyonu sadece Fransa'da piyasaya sunulacak. Müşteriler mavi, gri ya da iki farklı beyaz tonundan birini seçebilecek. Bunun yanı sıra dizel ya da benzinli motor, manuel ya da otomatik şanzıman, ayrıca önden çekiş ya da dört çekişli sürüş sistemi seçenekleri sunulacak. Fiyat 31.400 euro ile 36.900 euro arasında değişiyor.

 

Son Güncelleme : 17 Mart 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo