2019 Mercedes-AMG GLS 63 en iyi lüks SUV'lere rakip olacak

Ototeknikveri     16 Mart 2018 10:41

Şu anki nesli beş yıl önce çıkan Mercedes-Benz GLS serisi özellikle piyasaya yeni giren lüks SUV'lerin etrafını sarması ile artık yaşlandı. Daimler gelecek yıl çıkacak yeni nesil üzerinde çalışıyor.

2019 Mercedes-AMG GLS 63 en iyi lüks SUV'lere rakip olacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni modelin AMG performans versiyonu kış testlerinde görüntülendi. Panamericana ön panjur, ön tampon hava girişleri, tekerlekler ve frenlerin standart versiyonda beklenenden daha büyük olması bunun bir AMG modeli olduğunu gösteriyor.

 

Kaputun altında standart versiyonu ile 571 hp, S versiyonu 612 hp güç çıkışına sahip 4.0 litre çift turbo V8 motorun yer alması bekleniyor.

 

Bentley Bentayga Mercedes'in alanına girmeye çalışırken, yakında BMW X7 ve Rolls Royce Cullinan gibi yeni rakipler de çıkacak. Land Rover, Range Rover'in yeni lüks versiyonlarını çıkartmaya devam ederken, Cadillac Escalade, Lincoln Navigator, Lexus LX ve Infiniti QX80 gibi modeller de lüks spor otomobil pastasından pay kapmaya çalışıyor.

 

63 yeni modelin tek AMG versiyonu olmayabilir. Seride yarı hibrit 53 ve on iki silindirli 65 motorlarının da yer alması bekleniyor. Elbette Benz versiyonlar da olacak ancak yeni GLS için eninde sonunda bir Maybach versiyon da bekleniyor. Maybach, bahsi geçen Bentayga ve Cullinan gibi rakiplerle mücadeleyi kolaylaştırabilir.

 

Yeni GLS'nin önümüzdeki yıl içinde bayilere ulaşacağı biliniyor ancak bunun yılın hangi döneminde olacağı henüz kesinleşmedi.

 

 

Son Güncelleme : 17 Mart 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo