2019 VW Arteon R-Line New York Auto Show'da tanıtılacak

Ototeknikveri     20 Mart 2018 10:54

Volkswagen Arteon'un satışları ABD'de henüz başlamadı ancak üretici şimdiden R-Line versiyonunu hazırladı.

2019 VW Arteon R-Line New York Auto Show'da tanıtılacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

SE, SEL ve SEL Premium donanım seviyeleri ile sunulan R-Line paketi, modelin ABD'de satışa çıkacağı sonbahar aylarından itibaren opsiyonlar listesinde yer alacak.

 

R-Line paketi ile birlikte parlak siyah görünümlü hava girişlerine sahip yeni ön tampon, R-Line hava girişleri ve kapak panelleri, R-Line logoları, parlak siyah arka spoyler ve 19 ya da 20 inç alaşım jantlar gibi dış cephe detayları geliyor.

 

İç kabinde, 2019 Arteon R-Line kullanıcılarını siyah tavan döşemesi, metal detaylar, paslanmaz çelik spor pedallar, R-Line logolu paslanmaz çelik kapı eşikleri ve direksiyona monte edilmiş vites değiştiriciler ile karşılıyor. Tüm otomobillerde direksiyonda ve vites kolunda kontrast dikiş ve multimedya sisteminin başlatma ekranında R-Line logosu bulunuyor.

 

Volkswagen Arteon R-Line paketi 28 Mart'tan itibaren 2018 New York Auto Show'da tanıtılacak.

 

Dört kapılı coupe otomobilin fiyatı bu yıl içinde açıklanacak. Modelin ABD fiyatının 30.000 – 35.000 dolar arasında olması bekleniyor. Tüm otomobiller 2.0 litre turboşarjlı dört silindirli motordan güç alacak. 268 hp güç çıkışı ve 349 Nm tork sunan motor 8 vitesli otomatik şanzıman ile çalışıyor. Önden çekişli sürüş sistemi standart olarak sunulurken, Volkswagen tüm donanım seviyelerinde opsiyonel dört çekişli sürüş sisteminin de alınabileceğini belirtiyor.

Son Güncelleme : 22 Mart 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo